Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kerülhetnék érzelmi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhetnék érzelmi, szerelmi kapcsolatba egy moderátorral?

Figyelt kérdés

Egy moderátorral szeretnék összejönni, lehet gyakoris, de bármilyen más fórum, fészbuk csoport, stb. Mindegy

Valaki?

2023. máj. 10. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
A paksi atomerőmű 3-as reaktorában vagyok moderátor, így is érdekel?
2023. máj. 10. 16:38
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Vajh felmered-e vállalni, lássuk a macit:az érdekedet légyszi előszőr:D
2023. máj. 10. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz nehéz dolgod: keresgélj és kérdezgess.
2023. máj. 10. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Írj ki egy trollkérdést, és ha törlik, reklamálj a modinál. És már beszélgettek is.
2023. máj. 10. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Várjál jelentem! :D
2023. máj. 10. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Jelentettelek mivel ez a kérdés inkább reklám, mint kérdés. Ha netalántán felkeltené egy modi figyelmét a kérdésed, akkor nekem ne köszönj semmit. :D
2023. máj. 10. 17:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Miért lenne reklám?
2023. máj. 10. 17:12
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha egy csöppet gondolkodsz akkor rájössz.
2023. máj. 10. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
En 10 oldalnak vagyok az adminja es modja
2023. máj. 10. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Amúgy 5-ös, 6-os, 8-as voltam.

De hogy segítsek, mert odaírtad a gyakoris modikat is, amivel inkább ez a kérdés önmagad népszerűsítése, másrészt a szabályzat szerint a tartalomnak informativnak kell lennie, ergo te miből szűröd le, hogy aki azt írja, hogy moderátor az tényleg az is, messziről jött ember azt ír amit akar, mint pl. 1.es trollunk.

"A láncreakcióhoz le kell lassítani a gyors hasadási neutronokat, erre szolgál a moderátor, amely a nyomott vizes reaktor esetében közönséges víz."

atomeromu oldaláról idézve ha érdekel a működési elve keresd ki guglival. Ergo egyesünk szerint ő nem ember hanem egy lassító.

Biztos vagy benne hogy 9-es is modi az 1-es válasza alapján?

2023. máj. 10. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!