Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha hirtelen az összes téged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hirtelen az összes téged ghosting-oló nőtől kapnál egy bocsánatkérő üzenetet, hogy elnézést kér, hogy eltűnt, de átgondolta, és most már veled akar lenni, hányat kapnál?

Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

De jó kérdés!

Nőként válaszolhatok? Légyszi!!! Nagyon rövid társkeresős időszakom alatt 3 férfi ghostigolt. Egy megsértődött, mert épp a városomon haladt keresztül és felhívott, hogy 10 perc múlva találkozzunk, én meg dolgoztam és nem értem rá. Rámcsapta a telefont és sosem hallottam róla többé. A maradék kettő néhány randi után teljesen derült égből szívódott fel. De mindkettő előkerült aztán. Bocsánatot ugyan nem kértek. Gondolom a mellettem futó projektek kedvezőtlenül alakultak :D

2023. máj. 9. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, akikkel neten ismerkedem, azoknak a nagy része annyira még nem érdekel, hogy különösebben foglalkoztasson vagy zavarjon, ha ghosting-ol. Akikkel meg találkozom,azokkal általában ha normális,de külsőre nem jön be ,megírom neki utána,hogy szerintem hagyjuk a dolgot, vagy ha én nem jövök be nekik,akkor ők írják meg. Ha netán mégsem, általában már a randin érzem, hogy lesz e folytatás vagy sem, így nagy csalódás még nem nagyon ért.Előfordul,hogy eleve én nem írok már inkább semmit utána,mert annyira nem szimpi,vagy éppen rajta érzem,hogy én nem vagyok az neki.

Amúgy ha netán most utólag valamelyik ilyen csaj rámírna,aki anno ghosingolt engem, valószínűleg értetlenül néznék,és csak széttárnám a kezem, hogy ez meg vajon ki lehet...

2023. máj. 9. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ritkán volt ilyen, hogy random ghostingolt valaki engem, de 1-2 alkalommal igazából előfordul. Volt ami elég rosszul érintett. De megértettem és tudomásul vettem.
2023. máj. 9. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

"és most már veled akar lenni,"

Attól, hogy valaki akár milyen okból bocsánatot kér, még nem jelenti azt, hogy bármit is ujra kezdene. "okoska".

Ha valamit nem értesz, kérdezz, de ne költs hamis dolgot magadból kiindulva.

2023. máj. 9. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Rengeteget és itt azokra gondolok akikkel több átbeszélgetett nap után látszòlag minden jòl alakult érdeklődő kedves aranyos nem az ilyen pár szòban válaszolok de azt is max 2-3 üzenetig nőkről beszélek :D
2023. máj. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!