Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet eldönteni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet eldönteni hogy akarok e gyereket, vagy se?

Figyelt kérdés
Ugye ez kardinális kérdés a párkapcsolatkeresésnél. De mi van ha nem tudom hogy akarok e? Cukik a gyerekek, meg jó velük lenni, de nem akarok olyan életet, amiben reggeltől estig csak munka van, meg a gyerek és kész. Szeretnék életet, szabadidőt, meg feleséget aki nem csak anyuka üzemmódban működik 0-24.

#akarok e gyereket #hogy döntsem el
2023. máj. 9. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Meg fiatal vagy, majd vàltozik a vèlemenyed.
2023. máj. 9. 19:58
 2/9 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok.
2023. máj. 9. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Én mérlegeltem, sokat gondolkoztam. Mondom, hogy én honnan tudtam, hogy nem akarok:

-nem vagyok hajlandó ekkora felelősséget a nyakamba venni, ezt nem lehet vissza csinálni, és egy életre szól

-nincs bennem egyáltalán anyai ösztön, nem tudok mit kezdeni a gyerekekkel

-nekem tökéletesen elég a párom szabadok vagyunk, azt csinálunk, amit akarunk, ezt nem cserélném el semmire

-dolgozni szeretnék, nem gyesre menni, és kiesni a munkámból, nem tudnék otthoni házvezetőnő lenni

-ez téged kevésbé érint férfiként, de elborzaszt az egész terhesség és szülés. Engem lever a víz attól, hogy egy gyerek legyen bennem, aztán ki kelljen préselnem. Másoknak csoda, nekem rémálom, sok a kockázat, a tesi sérülések

-szeretem a szexet, se a szülés, se egy totyogó ne tegye tönkre

-és akkor ezekhez jön a bolygó állapota, a bizonytalan jövő és egyéb külső hatások

2023. máj. 9. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Amíg bizonytalan vagy ebben, addig inkább NE legyen! Szerintem semmi baj nincs azzal,ha valaki úgy dönt,hogy nem lesz gyereke, nem kell mindig a társadalmi kényszernek,meg nyomásnak engedni. Úgy semmiképp ne legyen gyereked, mint ahogy a kisgyerek akar húsvéti nyulat, hogy jaj de jó lenne,meg milyen aranyos,de aztán amikor almozni kell és társai,akkor már le van szarva.

Ha valaki nagyon érzi magában a késztetést, az elhivatottságot, az vállaljon gyereked.

Boldog-boldogtalannak nem kell, még ha csok-ot meg mindenféle államatyuska által (mások adójából) osztogatott szart hozzávágnak érte az emberhez.

2023. máj. 9. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem egyszerű: ha elképzeled magad mondjuk 10-15 év múlva, akkor mit látsz? Az első bevillanó kép mit mutat? Család, fehér kerítés, golden retriever, vagy valami totál mást? Ha szerepelnek benne gyerekek, akkor szeretnél. Illetve hát amikor az ember párkapcsolatban él, akkor ott viszonylag könnyen el tudja dönteni, hogy akar-e (vele) gyerekeket vállalni vagy sem.
2023. máj. 9. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Három dologra kell hallgatni: szív, ész, érzések.

Mit szeretnél szíved szerint?

Mit mondanak az észérvek (hogy állsz anyagilag el tudsz e tartani több embert amíg a nő gyesen van vagy egy beteg gyereket, lenne hol lakni stb)?

Szeretnéd e átélni hogy szülő vagy, szeretnél e értékeket, tudást, hagyományokat stb. átadni a gyerekeidnek?

Kb hasonló kérdéseket tegyél fel magadnak, amiket akár le is írhatsz a válaszokkal együtt, és akkor talán jobban fogod tudni hogy mit akarsz.

2023. máj. 9. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

A legfontosabb az, hogy van-e rá pénzed. Gyereket saját, gyereknevelésre alkalmas ingatlanba érdemes szülni, a felnevelése milliókba kerül és mire 18-20 évesen kezdi az életét, illendő a kezébe adni egy használható autó árát és egy saját lakás önerejét. Ha ez nincs meg, felesleges gondolkodni rajta, hogy akarsz-e gyereket.

Persze majd jönnek a másként gondolkodók, hogy az ő szüleik is a semmire vállaltak négy gyereket, a nyárikonyhába szülték az elsőt - de könyörgöm, a XXI. században járunk, ne az legyen már a mérce, hogy világra potyogtatjuk a purdékat, aztán menjenek isten hírével csupasz p***ával, mikor felnőnek, hanem próbáljunk már meg a következő generációnak jobb életet teremteni, mint az előzőnek volt.

2023. máj. 9. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyértelmű igen a válasz akkor nem akarsz.
2023. máj. 9. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Oke, te ferfi vagy. Noknel szerintem egyertelmu, aki nem tudja, hogy szeretne-e, az nem szeretne. Kulonben minden porcikajaban erezne. En a nem szerettem volna sosem no vagyok, es otven evesen, meg mindig klimax elott sem panikolok.

A jo hir, hogy ferfikent meg evtizedekkel kesobb is meggondolhatod magad.

A rossz hir, hogy ha egy baratno valaha szeretne, de hogy megtartson, nem mondja, attol meg teherbe fog esni.

2023. máj. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!