Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy polgárjogi mozgalom javítana az incelek helyzetén?

Figyelt kérdés

A feketéket sokáig úgy diszkriminálták, mint ma az inceleket. (Manapság egy incelt el lehet hordani mindennek, lehet követelni a kémiai kasztrálásukat stb. retorziók nélkül, csak mert nincs szögletes álluk és nagy bicepszük.)

De akkor jött Martin Luther King, elmondta a beszédét, hogy "van egy álmom!" És elkezdődött a változás. A feketék kiálltak a jogaikért, trendy lett feketének lenni, és manapság már a fehér csajok is engednek az exogámiának, és bátran összejönnek fekete csávókkal.

Egy incel Martin Luther King elindíthatna hasonló pozitív folyamatokat az inceleknél?

"Van egy álmom, hogy egy nap a chadek és incelek képesek lesznek leülni a testvériség asztalához. Van egy álmom, hogy a sexhiány eltűnik a föld színéről. Van egy álmom, hogy a sex market value nem a BMW-n meg a luxus utazásokon fog múlani."

2023. máj. 8. 18:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

"Hat ha osszeszednem, hogy milyen jogsertesek/atrocitasok ertek eddig, holnapig potyognek...."

Akkor hajrá, kezd el lepötyögni. Amíg nem írod le, úgy vesszük, hogy csak provokatívan hazudozol.

Diplomás kultúrgyerek, aki nem képes ékezetek használatára... ahha...🤔

2023. máj. 9. 16:47
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Milyen diplomad van 38F?
2023. máj. 10. 01:34
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Ironizált szerintem. Tudom róla, hogy szak- vagy segédmunkás, már írta párszor korábban, hogy fizikai munkát végez (már ha jól rémlik). És pont ezzel a földműves munkával hozakodott elő jó néhányszor, hogy lehet menni az ültetvényre dolgozni. Ő nem Magyarországon él, hanem Délkelet-Ázsiában, Indonéziában, ha jól tudom. Csak azt nem értettem soha, hogyha állítólag a harmadik világbeli országokban és Ázsiában ha szeretik a fehér férfiakat (az incelek gyakran mondják ezt), akkor neki miért nem lett ott nője?
2023. máj. 10. 02:46
 34/37 anonim ***** válasza:
10%

"Milyen diplomad van 38F?"

Latom, nem ertitek az ironiat....

38F incel

2023. máj. 10. 02:47
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

30

Mindenkit érnek jogsértések és atrocitások. Üdv a valóságban, disney hercegnő.

2023. máj. 10. 06:11
 36/37 anonim ***** válasza:
8%

"Ő nem Magyarországon él, hanem Délkelet-Ázsiában, Indonéziában, ha jól tudom"

Majdnem jol tudod :)

"Csak azt nem értettem soha, hogyha állítólag a harmadik világbeli országokban és Ázsiában ha szeretik a fehér férfiakat (az incelek gyakran mondják ezt), akkor neki miért nem lett ott nője?"

Mert nem 20 evesen jottem, es penzem sem nagyon van....

38F incel

2023. máj. 10. 06:36
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

38F incel

Minek hagyod mindig ezt a névjegyet szerintem ez beteges ha valaki oda írja h még soha nem szexelt. Azert ez nem ennyire fontos.

2023. máj. 10. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!