Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy polgárjogi mozgalom javítana az incelek helyzetén?

Figyelt kérdés

A feketéket sokáig úgy diszkriminálták, mint ma az inceleket. (Manapság egy incelt el lehet hordani mindennek, lehet követelni a kémiai kasztrálásukat stb. retorziók nélkül, csak mert nincs szögletes álluk és nagy bicepszük.)

De akkor jött Martin Luther King, elmondta a beszédét, hogy "van egy álmom!" És elkezdődött a változás. A feketék kiálltak a jogaikért, trendy lett feketének lenni, és manapság már a fehér csajok is engednek az exogámiának, és bátran összejönnek fekete csávókkal.

Egy incel Martin Luther King elindíthatna hasonló pozitív folyamatokat az inceleknél?

"Van egy álmom, hogy egy nap a chadek és incelek képesek lesznek leülni a testvériség asztalához. Van egy álmom, hogy a sexhiány eltűnik a föld színéről. Van egy álmom, hogy a sex market value nem a BMW-n meg a luxus utazásokon fog múlani."

2023. máj. 8. 18:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%
Munkatabor javitana rajtuk, egy onellato faluban.
2023. máj. 8. 18:52
 12/37 anonim ***** válasza:
92%
Nekem meg az az álmom, hogy a nőket tárgykénk kezelő seggdugaszok elpusztulnak mind.
2023. máj. 8. 20:32
 13/37 anonim ***** válasza:
90%

"mint a vonat végigmennének rajtuk"

Ha már vonat: bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez a csávó tuti ugyanaz a felhasználó, mint a Mütyürke, a gőzmozdony, akit már nem kevesen kiáltottak ki trollnak 😄

2023. máj. 8. 20:41
 14/37 anonim ***** válasza:
87%
Jól látod 13-as, ez Mütyürke, csak most másik regisztrációval trollkodik, jelentettem is.
2023. máj. 8. 20:46
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
#13 Pontosan ugyanez jutott nekem is eszembe, fix hogy ugyanaz a kettő felhasználó. Egy ideje nem is lehetett látni Mütyürke ámokfutásait, most majd nyomja erről az acc-ról. 🤦🏻‍♀️
2023. máj. 8. 20:46
 16/37 anonim ***** válasza:
90%
Én is jelentettem, de tök felesleges, ezen az oldalon az ilyen félkegyelműekkel, akik folyamatosan trollkodnak, provokálnak meg ugyanazt írják ki heti szinten, nem csinálnak semmit. Na de te írjál valami szabályzatba ütközőt, ne adj isten a moderátorok "munkásságára" tegyél megjegyzést, ne félj egyből jön a figyelmeztetés meg tiltással való fenyegetőzés. Ez a GYK.
2023. máj. 8. 20:52
 17/37 anonim ***** válasza:
96%
Most elgondolkoztam vajon mennyire esne vissza a gyik népszerűsége ha az összes troll elhagyná ezt az oldat.
2023. máj. 8. 22:08
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Oldalt*
2023. máj. 8. 22:09
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

"Van olyan, hogy egy vonatról kitaszítanak valakit, mert incel?"

Velem mar fordult elo ilyen Magyarorszagon....

38F incel

2023. máj. 9. 00:39
 20/37 anonim ***** válasza:
86%
Nagy lófszt fordult elő.
2023. máj. 9. 03:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!