Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők 40-50 év körül tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 40-50 év körül tényleg sokán már fenék és mell fotókkal ismerkednek?

Figyelt kérdés

Facebookon egyik túratárs csoportban ami egyben ismerkedési csoport is, egyik 50 éves férfi írta ki, a hölgyekhez szólva, hogy köszöni szépen a sok mell és fenék fotót, és sok nagyon vonzó van, de azért ezen felül még jó lenne ha bemutatkoznának és írnának valamit.

Nekem komolyan megdöbbentő ez, én azt hittem csak férfiak ismerkednek dick pic módszerrel.

2023. máj. 8. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

"Az ilyen hobbival rendelkező nőknek lehet ilyen megkattanásuk?"

Hogy lenne már összefüggés? Használd az eszed.

2023. máj. 8. 17:39
 12/19 anonim ***** válasza:
5%
Amit én látok, 40-es nőként...a nőknek ha van egy kis túlsúly rajtuk, márpedig van ebben a korosztályban, általában átlagfölötti méretű a mellük és a fenekük. Én is megállapítom nőként egyéb fotókon is,hogy mennyire feltűnő egy-egy nőnél ez a méret, egyszerűen ezt ragadja ki a tekintetem. Nem tudom ki mit küldött a pasinak, de elég egy túrázós melegítős, pólós fotó, már szembetűnik a mellméret, még letagadni se tudja. Azt azért kétlem hogy túrázós csoportban kizárólag olyanok vannak akik mellbedobással szeretnének ismerkedni. Máshol el tudom képzelni, de nem hinném,hogy egy ilyen csoportban azok ragadnak meg.
2023. máj. 8. 17:40
 13/19 anonim ***** válasza:
35%

Mondjuk nekem nyugodtan küldhetne hölgy cicis popsis képet de ne legyen nagy a melle mert engem a kis mell hoz lázba.:)

Hol van ez a túra csoport?:)

2023. máj. 8. 18:08
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Csak poénkodni akart...
2023. máj. 8. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy ismerkednek így.
2023. máj. 8. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:
9: Nyugi, a te írásod is gyomorforgató. ;)
2023. máj. 8. 19:07
 17/19 A kérdező kommentje:

# 13

nézd ez az:

[link]

egy április 28-i poszt az, egy ősz hajú úr, Richárd a neve, hozzászólt a saját posztjához, ott lesz egyy hosszú hozzászólás.

2023. máj. 8. 20:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Úristen kérdező de sötét vagy.
2023. máj. 9. 23:01
 19/19 A kérdező kommentje:

# 18

bocs hogy én nem tudtam hogy ez már megszokott ismerkedési módszer

2023. máj. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!