Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Egy ilyen alkatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy ilyen alkatú férfi veszít a vonzerejéből?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, 178 cm, ektomorf (vékony csontozatú) alkat. Helyesnek tartom magam/tartanak. Aktív életet élek, sokat mozgok, heti 4 súlyzós edzés, széles vállak. Viszont nagyon szar a genetikám, mert kizárólag hasra hízok. az egész lábam, karom szálkás, látszik a mellizmom, de pocakos vagyok. Olyan alacsony testzsír százalékra lenne szükségem ennek az eltüntetésére, ami annyi lemondással járna, hogy én ezt nem akarom vállalni. Emiatt viszont kicsit frusztrált vagyok, mert hiába edzek keményen, hiába jó az állóképességem és vagyok aktív, ezt nem nagyon merem hangoztatni, mert úgy gondolom hogy a hasam lerombolja ezt az egész képet.

Szóval mennyire veszíthetek a vonzerőmből a hasam miatt?

Tudom, hogy nehéz elképzelni egy vékony alkatot izmokkal és pocakkal, de valami ilyesmi vagyok :D

2023. máj. 5. 19:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Há dobjál ki egy képet..
2023. máj. 5. 19:38
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Valamit nem jól csinálsz. Én is ektomorf vagyok, de kondizással arányosan izmosodtam, főleg combban, popsiban, pedig én is hasra hízós vagyok. Szerintem rosszul csinálod a gyakorlatokat vagy az étrended nem jó. Beszélj egy személyi edzővel.
2023. máj. 5. 19:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
#2: nem mondta, hogy aránytalanul lenne izmos, csak gondolom hasban zsírosodik
2023. máj. 5. 19:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 akkor is rosszul csinálja, mivel nem nagyon kéne sehol sem zsírosodnia. Mondjuk alapból fura elképzelni egy izmos, hasban zsíros, de ektomorf vékony srácot xD
2023. máj. 5. 19:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél be egy képet és megmondjuk.
2023. máj. 5. 20:00
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, hogy mekkora hasról beszélünk, kép nélkül erre nehéz mit mondani. Ha sörhasad van pálcika lábakkal, karokkal, az valóban nem vonzó, de feltételezem azért nem ilyen rossz a helyzet.
2023. máj. 5. 20:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kis has egyáltalán nem probléma, semmilyen alkaton. Én sem vagyok topmodell. Az a lényeg, amit le is írtál, hogy azért fitt vagy, jó az állóképességed. Nekem nem lennél az esetem, mert egy magasak vagyunk, és nem jönnek be a vékony pasik, de szerintem amit leírtál, az nem olyan nagy gond.
2023. máj. 5. 20:43
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen más alkat jön be.
2023. máj. 5. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

Hagyjad már , én mit mondjak női lábak , és hiába kondizom nem sok látszik. Se hazizom, ha hizom azt mellre és hátra kerül (de jól főzöm így van rajtam 1-2 kiló).

De mégis van párom sőt volt is, csinos. És ha nincs 1-2 hét alatt bármikor lett.

Ja és raccsolok is, de rendesen :)

Szóval bár számít a kulalak de nem ez az egyetlen paraméter, szimplán lesz akinek bejössz és lesz akinek nem.

2023. máj. 5. 21:09
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják, hogy skinny fat.

Alkati dolog, semmit nem tudsz tenni, vagy amit tehetnél az nem éri meg.

Fogadd el, akinek tetszel annak jó leszel így is.

2023. máj. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!