Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevèsbè maszkulin külsővel, bővebben lent, manapsàg milyen esèly kínàlkozik tàrs talàlàsra?
Ha valaki jól érzi magát a társaságodban, összhang van köztetek, mindegy, hogy van-e arcszőrzeted, vagy nincs.
Külsőre nekem általában a ferfiasabb ferfiak tetszenek, de hiába tetszik valakinek a külseje, ha egy babaarcúval jobban érezném magam, akkor őt választanám.
Akkor számomra is van még remény. :D
Gondolj a csajokra akik kpop rajongók, ott egyik srác se izmos és teljesen tini srác fejük van, mégis megvannak halva értük, sőt, ők is alacsonyak:D
Igen, azok a lányok nem fognak rád se nézni, akik külsőre egy férfias srácra vágynak, de hidd el a mai lányoknál sokan nem ilyet keresnek. Azt nem merem mondani, hogy a legtöbben nem ilyenre vágynak, de attól még sok csajnak a kigyúrt férfiak egyenest taszítóak.
Én is kisfiús vagyok, bár annyi a különbség, hogy sportosabb alkatom van, DE NEM KIGYÚRT! Konkrétan mindegyik barátnőm undorodott az olyan férfiaktól, mint a Crhis Hemsworth (Thor) vagy Henry Cavill (Witcher), pedig hát nekik még én is széttenném hetero srác létemre:D
A lányoknak is vannak ideáljaik, pl nálunk is hány srác a milfekre bukik? Nem ők vannak többségben, de egy nagyon széles réteget tesznek ki. Kb csajsziknál is így képzeld el ezt.
Szerintem a listádból egyedül a széles váll az, ami tényleg levesz a vonzerőből, saját tapasztalatból mondom, a széles váll és a mellizom vonzó a legtöbb nőnek (de nem a kigyúrt típusú váll és mellizom, hanem az a szolidabb, sportosabb, "emberibb" fajta). Gondolok itt például egy úszó vagy vízilabdás alkatra, az igenis vonzó a legtöbb nőnek.
Ezen kívül osztom az előttem szólók véleményét, manapság tényleg sokan preferálják a femininebb típust, bár én csak személyiségre vagyok femininebb alkat, arcra és testalkatra inkább finomabb vonásúnak nevezném magam. A finomabb vonású férfiak szerintem is kelendőbbek manapság, mint a maszkulin típusok. Megkockáztatom, hogy a többi válaszoló is ezt akarta érteni a femininebb külsőn.
Szóval szerintem nincs okod az aggodalomra, bőven lesz nő, akinek tetszel, de a vállakra szerintem eddz rá egy kicsit, az sokat fog dobni az összképen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!