Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevèsbè maszkulin külsővel, bővebben lent, manapsàg milyen esèly kínàlkozik tàrs talàlàsra?
Semennyi. Még a veled kinézetre egy szinten lévő nők sem téged találnak vonzónak, hanem a jó pasikat.
Nyilván számít a pénz és a személyiség is (úgy értem szocializáció és hasonlók, nem az, hogy mennyire jó/rossz ember vagy), de gondolom azokban sem vagy egy nagyágyú, ha itt kell kérdést kiírogatnod a magányodról.
Ha maszkulinként akarod előadni magad, és olyan tipikus tradicionális nőkre hajtasz akiknek kemény férfiállatok kellenek, akkor nyilván meglőtted magad. Viszont van kereslet az androgénebb férfiakra is, ha stílusosak, tudják mik a vonzóbb jegyeik, és adnak magukra. Nem véletlen hogy a nők által körülrajongott férfiak jelentős része feminin.
Plusz nyilván tudj beszélni, kommunikálni, ismerkedni, ne félj nyitni mások felé, bla bla bla.
Nyilván azoknál kevesebb esélyed van, akik a magas vagy szőrös vagy full izmos pasikat keresik. De nyugi, épp elég nő maradt így is, szóval ha keresel, találsz.
De nagoyn kérlek, ne kezdj el gyúrni. Nincs is ocsmányabb, mint egy relatíve alacsony, de ilyen gyúrósan vastag csávó:D Tartsuk meg a normális mértéket és ne változzunk téglalappá!:D
4, akkor tök okés vagy.
Az, hogy tudd mit gondol a másik elég OP képesség, igazából eddig egyetlen férfiről tudunk aki birtokolta ezt a képességet, de ő pont nem használta csajozásra... fel is szegezték egy keresztre... lehet pont emiatt..:D Az inelekre már akkor is szar világ volt XD
Vannak ilyenek, nem kell mellre szívni.
Kiemelném, hogy KÉTSZER találkoztatok, azaz nem írt le egyből. Szóval ha pl a külsőddel lett volna gondja, ez egy talinál megállt volna.
Az, hogy nem volt meg a szikra, az meg mindenkinél előfordul.
Durva leszek, de nekem konkrétan a gyomrom felfordul a maszkulin férfiaktól, kizárólag a vékony testalkatú, kisfiús arcuak tetszenek, jelenlegi párom is ilyen, és biztos vagyok benne, hogy nem lehetek ezzel egyedül.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!