Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ennyi a kommunikacio a pasik reszerol?
Oke app
Parban allunk ramir h "szia"
Valaszolok par perc mulva h "szia"
Es itt vege.
De ez kb minden masodik talalat ilyen.
Vagy is 1 mondatot h "hello szepaegem" vagy akarmit. Valaszolok megkoszonom a bokot es vege.
Nem ertem mi van most!

Ezt a kérdést most tedd fel a nőknek is, mert kb. ugyanennyi energiát tesznek bele.
Plusz, azt a kérdést is, hogy miért ilyen pasikra van igény.
Fent vagyok társkeresőn. Volt pár matchem. Kreatív szöveggel indítottam. Kérdeztem, próbáltam továbbvinni a beszélgetéseket. Általában max. 2 nap után hagytam az egészet a nők passzivitása miatt.
Szóval, a válasz: Mert erre van igény a nők részéről.
Nem gondolnam h erre lenne igenyem. Mas neveben nem nyilatkozom.
Tartalmas beszelgetesre vagyom nem erre!

Akkor mondjuk pl. miért nem húznád be az én kategóriám? Valahogy nem látom, hogy bárkit is érdekelne a társkeresőkön a kommunikációm. Nem vagyok a leghelyesebb, nincs kocsis képem, nincsenek full beállított képeim.
Ha tartalmas beszélgetésre vágysz, akkor olyan srácokat húzz be, akiknél esetleg tartalom is látszik.

13as azert nem mert nem vagy korombeli. 🙂
Olyat huzok be aki
1. Tetszik.
2. Ki van toltve az adatlap
3. A kep tartalma rendben
Itt jegyzem meg h kb a 80% a kepeknek eppen "autoban ulok vagany vagyok" "autoban ulok h lasd meno a melom" "autonak tamaszkodom" stb... alig akad pl kirandulos kep. Vagy sima eppen vagyok valahol kep.
Szoval eleg nehez nem autos keppel ismerkedo pasit talalni.
A 14es megallapitasa igaz
En sem birok max 2-3 hetig fent lenni utana ideggorcsom van kell 3-5 het mire ujra osszeazedemagam h na jo legyen.

#15: Öhm... Honnét tudod, hogy korodbeli vagyok e? Hány évesnek tippelsz?
"Itt jegyzem meg h kb a 80% a kepeknek eppen "autoban ulok vagany vagyok" "autoban ulok h lasd meno a melom" "autonak tamaszkodom" stb... alig akad pl kirandulos kep. Vagy sima eppen vagyok valahol kep."
Ez egyszerűen nem igaz.

#18: Ezt nyugodtan kerd szamon a noktol. (Egyebkent volt jo par felmeres mar, hogy melyik nem mit huz be. Nevetseges, hogy itt naponta valotlannak allitjatok be a tenyeket, jellemzoen a sertettsegetek es egotok alapjan, nemtol fuggoen.)
Egyebkent nekem pont nincs kocsim es nem zavar. Lenne ra keretem, de nincs ra szuksegem. Viszont netes ismerkedesnel a lanyok kb. harmada-negyede kerdezett ra az elso 5 kerdeseben. Es mielott jonne a szokasos kibuvos szovegetek: Nem, nem "olyan" lanyok.
Nem igazan erdekel a kocsi leven van sajat.
De teny h a pasik ak 80% van kocsis kepe vagy sajat vagy melso de van. Es eleg jellemzo h bentrol fotozzak magukat a kormany mogul.
Az h az atlag mit huz vagy mit nem az egyfelol korcsoportonkent valtozik masfelol tarsadalmi retegtol is. Ja es mivel atlag azert belefer minden szelsosseg ... Azert atlag 🤣

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!