Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki villanyszerelő, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki villanyszerelő, az miért ilyen hatalmas red flag?

Figyelt kérdés

Főként nőkhöz szól a kérdésem. Tinderen a beszélgetéseim ott érnek véget amikor kiderül, hogy “pusztán” szakmunkás vagyok. Nem tartom magamat buta embernek. Szerintem több ész szorult belém, mint néhány diplomás emberbe. Mindig azt harsogják, hogy a munkás ember az “szexi”. Na most akkor hol az igazság? Csak felszínes emberekkel hozott össze a sors, vagy tényleg ilyen visszataszító lenne a szakmám? Küllemre, nem vagyok kimagasló, átlagosnak mondanám magam. A nőkkel/nőkről kellő tisztelettel beszélek. Mi több, még illemtudó is vagyok. Mégis mindig ugyanezt tapasztalom.

A végére csinálok egy kis szavazást is, hogy nektek mi a véleményetek a dologról. Így aki nem akar kommentelni, az is tud érdemben segíteni.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

25/F

2023. máj. 2. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%
A RONDA villanyszerelővel van a gond. Hidd el, ha jóképű, sármos hapsi lennél, a nők lesz@rnák,hogy villanyszerelő vagy, vagy dísznövénykertész.
2023. máj. 2. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem red flag! Bár én nem a te korosztályodból vagyok, szóval lehet, hogy kicsit másképpen gondolkozom bizonyos dolgokkal kapcsolatban, mint a huszonévesek.

Nekem van diplomám, de nem elvárás, hogy a másiknak legyen. A józan ész és a logikus gondolkodás sokkal fontosabb.

A 10-es feltette neked az egyetlen helyes kérdést, ami egyben válasz is :) nem jó helyen keresel?! Miért teszed ki magadat annak, hogy azok a nők, akiknek a fejében az él, hogy majd jön a 4 diplomás herceg a 3 részes Armany öltönyében, kinyitja nekik a mittudomén milyen sportkocsi ajtaját, majd már az első randin a magánrepülőjén Párizsba repítse, visszautasítson, mert nem felelsz meg ennek az elvárásnak? Ha valaki azt gondolja, hogy CSAK egy szakmunkás vagy, hát nehogy érdekeljen már egy percig is!

Nem ismerlek, de a fogalmazásod és az írásképed alapján biztosan állítanám, hogy nem vagy hülye.

2023. máj. 2. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
21%
Csinálj egy jól menő vállalkozást, havi 4-5 milla bevétellel és akkor el lesz nézve a diploma hiánya. A sima, kis fizetésű, szakmunkás nem szexi.
2023. máj. 3. 01:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos választ! Alapjába véve egyetemistákkal beszéltem. Mivel ahol lakok, az egyetemváros, a fiatalság kb 90%-a egyetemista. Megfordult a fejembe, hogy hanyagolni kéne a Tindert, és belevetni magam az éjszakai életbe. Ott vélhetően több sikerrel járnék. Csak költséghatékonyabbnak gondoltam az ismerkedésnek ezt a formáját, mint minden hétvégén lányok tömkelegét tömni piával, akik elfogadják, mert ingyen jó, aztán lelépnek mint az a bizonyos a sezlonyról. Nem tartom magam spúrnak, félre ne értsétek, csak fölöslegesen nem szívesen itatok le egy komplett diákszövetséget, de ezek szerint be kell vállalnom ezt a plussz költséget a sikeresség érdekében :)
2023. máj. 3. 03:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kell. 25 éves vagy, nem 15. Ezt ne felejtsd el.
2023. máj. 3. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

Férjem is villanyszerelő (emellett technikus). Nagyon jól keres, és hozzátenném, hogy anno 5-ös matekkal és 5-ös fizikával vették fel a villanyszerelő tanulókat a régi szakmunkásképzőkbe IS, nem, hogy a villamosipari technikumba. És k...vára nem zavar, hogy közgazdász vagyok, mert állítom, sokkal jobban benne van a napi történésekben, új felfedezésekben, tudományokban, olvasott, művelt pasi (röhögve elvégezhette volna mondjuk a Kandót, de azt mondta, a szakmájában soha nem hiányzott ez a diploma).

Kérdező, no para.

2023. máj. 5. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!