Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár centi híján 2 méteresként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár centi híján 2 méteresként miért inkább a törpe lányok vonzódnak hozzám, az átlag magasságúak vagy magasak miért kevésbé?

Figyelt kérdés

Amúgy nincs akkora gondom az ismerkedéssel, nem is csak pici barátnőim voltak még, de azt vettem észre inkább ez a 155-165 körüli kategória, akiknek nagyon gyakran és sokaknak bejövök, az átlagosaknak (170) vagy magasaknak (175-180-) kevésbé ahhoz képest.

Nekem legjobban ha magasság alapján nézzük a magas nők tetszenek, a kb. 175 és feletti kategória, de nyilván nem csak ez számít.

2023. máj. 2. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
#10 nem téged húztalak le, hanem azt a pár frusztráltat, aki ok nélkül letörpézi az alacsonyakat. Senki nem hívta őket pl. zsiráfnak, akkor nem ártana nekik is tisztelettel beszélni másokról🤷🏼‍♀️De hát mint írtam, az irigység már csak ilyen (ugyanaz, mint mikor a dagadtak sértegetik a vékonyakat).
2023. máj. 2. 13:17
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Égimeszelő vagy, nekem nem kellenél ez tuti fix.
2023. máj. 2. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Nőknèl 164 cm az átlagmagasság, nem a 170 cm.
2023. máj. 2. 15:37
 14/16 A kérdező kommentje:
13. A teljes népességet nézve biztos, de sétálj be egy egyetemre vagy egy gimnáziumi osztályba, hogy a fiatalok között mennyivel nagyobb az átlagmagasság, mint az egy vagy két generációval korábban születettek között.
2023. máj. 2. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Ez nem igaz. Olyan egyetemen dolgoztam, ahol kb. 98 százalék nő volt. Többször előfordult, hogy a folyosón álldigáltak a hallgatók csoportban, minden egyes alkalommal én voltam a legmagasabb és kábé átnéztem a fejük fölött (180 cm vagyok). A férfiaknál sem igaz, hogy a fiatalabbak magasabbak a hivatalos 176 cm-nél. Utcán szoktam számolni, hogy hány nálam alacsonyabb és hány nálam magasabb férfit látok és MINDIG jóval több az alacsonyabb.

2023. máj. 2. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:

165 cm-es nő az nem törpe, hanem a magyar átlag. Te viszont godzilla vagy ennyi erővel.

Amúgy tényleg minek jössz össze vele, ha zavar a magassága? Nincs ló, jó a szamár is? Ha egyébként is az átlag szerinted minimum 170 centis, nem okozhatna gondot magas partnert találni. Már persze ha csak ezt a tényezőt nézzük.

2023. máj. 4. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!