Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár centi híján 2 méteresként miért inkább a törpe lányok vonzódnak hozzám, az átlag magasságúak vagy magasak miért kevésbé?
Amúgy nincs akkora gondom az ismerkedéssel, nem is csak pici barátnőim voltak még, de azt vettem észre inkább ez a 155-165 körüli kategória, akiknek nagyon gyakran és sokaknak bejövök, az átlagosaknak (170) vagy magasaknak (175-180-) kevésbé ahhoz képest.
Nekem legjobban ha magasság alapján nézzük a magas nők tetszenek, a kb. 175 és feletti kategória, de nyilván nem csak ez számít.
14
Ez nem igaz. Olyan egyetemen dolgoztam, ahol kb. 98 százalék nő volt. Többször előfordult, hogy a folyosón álldigáltak a hallgatók csoportban, minden egyes alkalommal én voltam a legmagasabb és kábé átnéztem a fejük fölött (180 cm vagyok). A férfiaknál sem igaz, hogy a fiatalabbak magasabbak a hivatalos 176 cm-nél. Utcán szoktam számolni, hogy hány nálam alacsonyabb és hány nálam magasabb férfit látok és MINDIG jóval több az alacsonyabb.
165 cm-es nő az nem törpe, hanem a magyar átlag. Te viszont godzilla vagy ennyi erővel.
Amúgy tényleg minek jössz össze vele, ha zavar a magassága? Nincs ló, jó a szamár is? Ha egyébként is az átlag szerinted minimum 170 centis, nem okozhatna gondot magas partnert találni. Már persze ha csak ezt a tényezőt nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!