Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy csávóval, aki 4-5 évvel fiatalabb nálatok?
Szituáció:
Egy táborban voltam. Az egyik segítő csajszi 24-25 éves lehet. Néztük egymást sokat, de annyira mérges vagyok magamra, vagy inkább csalódott, hogy nem hívtam el sehova, nem közeledtem felé úgy...
Ennek az az oka, hogy én 20 éves vagyok, és nem gondolom, hogy egy érett, gyönyörű 25 éves csaj összejönne-e velem, vagy akarna-e tőlem bármit úgy egyáltalán.
Elkeserít ez a dolog, mert nekem nagyon tetszik.
Mit gondoltok?
Utsó: "A válasz az 1984 és 2015 között érvényes 11. helyesírási szabályzat alapján készült."
13 éves egyébként az oldalon leírtak. Ma még ugyan sajnos használatos a tőle, tőlem, de attól még kifejezetten prosztó kifejezés.
Ez alapvetően a két emberen múlik, nem a számokon.
25 éves korom alatt mindig 7-8 évvel idősebb párjaim voltak (volt, akivel együtt is éltem, tehát komoly kapcsolatnak számított), el se tudtam képzelni, hogy fiatalabb vagy akár velem egyidős sráccal legyek. A mostani páromat 25 évesen ismertem meg, ő 26 volt...
De ismerek olyan házaspárt (20 éve együtt vannak), ahol a férfi 18 volt, a nő 22, amikor összejöttek... Elméletben hány 20+ éves fiatal egyetemista/dolgozó nő akarna kapcsolatot egy gimis kamasszal? Szerintem egy se, mégis van erre is példa, tehát nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!