Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen szájszag?

Figyelt kérdés
Kedves tagok. Az egyszerűen nem tudok szerelembe esni, mert az udvarlóimmal történő első csók után mindig kiábrándulok, ha kicsit is kellemetlen a szájszaga. Egyszerűen nem tudok ezen túllépni. Már annyi mindenbe megalkuszom, komolyan, de ha érzem a kellemetlen szagot, egyszerűen megundorodom. Örökké egyedül fogok maradni?
2023. máj. 1. 16:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Nyugtasson a tudat, hogy a tiéd sem lehet kellemesebb a másiknak. Az csak egy dolog, hogy a saját szagod nem tűnik fel neked.
2023. máj. 1. 16:13
 2/29 anonim ***** válasza:
51%
Kapd el a Covidot és elveszted a szaglásodat :D
2023. máj. 1. 16:17
 3/29 anonim ***** válasza:
53%
Ha piaztok ne csodalkozz ha nem tulipan illatu..
2023. máj. 1. 16:29
 4/29 anonim ***** válasza:
86%
Valóban kiábrándító. 30/F
2023. máj. 1. 16:35
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig fogat mosok vagy rágózok első csók előtt (meg igyekszem amúgy is rágózni evések után + napi 2 fogmosás), szóval nekem nem nagyon lehet szájszagom, ergo ezt én is elvárom a másiktól. Nem túlzás a részedről szerintem.
2023. máj. 1. 16:52
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Randi előtt alap a fogmosás aztán rágó. Így lehetetlen hogy bármi szájszag legyen.

Randizz olyannal aki ezeket megcsinálja...

2023. máj. 1. 17:05
 7/29 A kérdező kommentje:

Oké, de az ismerkedés az elején nem tudom kiszűrni, ki az, aki ápolja a szájhigieniáját.

Igen, lehet, hogy az enyém sem kellemes valakinek, bár én félevente jarok fogorvoshoz, fogkőleszedésre, vagy homokfúvásos csiszolásra. Nincs sérült fogam, a fogínyam is rendben van. De a kérdés az, hogy én érzem kellemetlennek a férfiét.

2023. máj. 1. 18:05
 8/29 anonim ***** válasza:
64%
Azért mondjuk szerintem te kicsit betegesen rá vagy pörögve a témára. Volt egy pasim, aki mindenhova fogkefével járt és teljesen a fogsorába volt belebuzulva, hát én már rendesen kellemetlenül éreztem magam mellette, pedig mint írtam, napi 2x fogat mosok, rágózok, fogkövem nincs, lyukas fogaimat betömettem stb. De így is azt éreztem, hogy biztos azt nézi, mi kifogásolnivalót talál rajta. Szóval azért nem kell ezt túltolni, mert a megszállottság senkinek sem szimpatikus.
2023. máj. 1. 18:14
 9/29 A kérdező kommentje:

Beteges? XD

Munkahelyemen is fogat mosok ebéd után... Gondolom te nem, jó kis pörkölt szagú vagy amikor beszélsz a munkatársaidhoz :D meg az ételmaradékok ott rothadnak a fogaidon órákig :D

2023. máj. 1. 18:49
 10/29 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, amit te leírtal fogápolás szájápolás címén én is ugyan azt megteszem!!!!DE így is büdös a szám.

Magán fogdokihoz járok komoly pénzekért elmondom miért!!

Sajnos a gyomorban van egy záró rész és ez nem mindig zár rendesen.

Ezt ugye én nem tudom mikor jól és mikor nem jól zár.

Ezért nehéz sajnos. Műtét lehet megoldana.

De nem biztos.

Vagyis lehet hogy nem.a.szaj.es fog ápolás a baj soknal

2023. máj. 1. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!