Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ellehetetlenítené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ellehetetlenítené a szerelmet bennetek, ha a pasiról megtudnátok, hogy sok évvel ezelőtt járt benne f.rok?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 29. 14:42
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
79%

#18: "kérdezz bármit, de el is mondhatod miket derítettél ki és kiről ami miatt ilyen jó vagy"

De miért kérdezzek, ha te, noname fórumozóként, mint magánszemély, engem abszolúte nem is érdekelsz?

Ugyanezen okból mégis miért osztanám meg veled bármiféle eddigi tapasztalatomat?

2023. ápr. 29. 15:46
 22/56 anonim ***** válasza:
40%

Normálisan kérdeztem milyen tapasztalataid vannak. Érdekelt, ez egy no name fórumozás ahogy írtad. Azért vagyunk itt, hogy ilyen tudásra szert tegyünk. Még mindig kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.

2023. ápr. 29. 15:50
 23/56 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Én is biszexuális vagyok, el tudnám fogadni (ha amúgy egy kifejezetten férfias pasi, mert nekem csak azok jönnek be)
2023. ápr. 29. 15:58
 24/56 anonim ***** válasza:
54%

Ezzel egyet tudok érteni. Mondjuk lehet idő kell neki míg el tudja mondani. De nem is szabad sokat várnia. Nehéz ügy. Láttam olyat aki ezt eljegyzés után mondta meg a menyasszonynak.

2023. ápr. 29. 15:59
 25/56 anonim ***** válasza:
58%

Nekem a férfi-nő vagy nő-férfi kapcsolat működik. Nem érdekelnek a nő-nő, férfi-férfi dolgok szexuálisan. Tudom ma heterónak lenni szégyen meg maradiság, lehet hogy pár év múlva már börtön is jár érte, de én vállalom. Ez a divatos eltévelyedett ámokfutás amit annyira el akarnak erővel fogadtatni, ez belőlem csak ellenállást vált ki, de gyanítom ez is a cél.

Szóval a válaszom: nem.

2023. ápr. 29. 16:04
 26/56 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy sok éve volt ilyen, mielőtt megismerkedtetek.
2023. ápr. 29. 16:36
 27/56 anonim ***** válasza:
52%
Nem, felőlem lehetne bi.
2023. ápr. 29. 17:26
 28/56 anonim ***** válasza:
44%
Elfogadok én mindenkit de a párom ne legyen biszex. Akiben egyszer járt már f. és tetszett neki az nem állapodik meg egy nő mellett.
2023. ápr. 29. 18:24
 29/56 A kérdező kommentje:

28# akkor az is igaz, hogyha egy nő nyalt vagy ujjazott pár puncit az sisem állapodik meg egy pasi mellett?

Mert ez ugyanaz.

2023. ápr. 29. 18:30
 30/56 anonim ***** válasza:
89%
#29! Nem a #28 vagyok. De hetero nőként miért tettem volna ilyet, mondd már meg?! Úgy írod, mintha olyan tök általános lenne, hogy minden nő más nőket nyalogat.
2023. ápr. 29. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!