Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinetek hazudik?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal elkezdtem beszélni tinderen tök szép aranyos nagyon sokat dumáltunk ebbe az 1 napban folyamat válaszolt én is tök jól indult a beszélgetés jó témák sok közös stb.. Aztán írt olyat fél6-kor hogy majd később ír most nem ér rá küldött képet messengeren hogy kajáldába van barátnőjével. Azóta nem írt. Gondolom azóta biztos megették a kaját stb...

Szerintetek kioffolt? Azóta eltelt elég sok idő.

Gondolom ha annyira érdekelém válaszolt volna már.. vagy nem?

2023. ápr. 28. 21:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem aggódok. Elvagyok a Farming Simulatorral épp.

Csak sok csajnál így járok duma duma aztán hopsz egyik napról a másikra már nem válaszol azt ennyi volt. :D

2023. ápr. 28. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Milyen gyakorisággal vonod kérdőre őket, hogy miért nem válaszoltak?
2023. ápr. 28. 22:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Soha semmilyen formában nem kérem számon őket miért nem válaszoltak. Én csak várok hogy írjon és ennyi. Nem szoktam letámadni senkit hogy hé hol vagy miért nem írsz stb... Ha úgy van hogy 2 nap után sem ír vissza nem szoktam írni megint. Hanem elfogadom hogy ennyi volt és kész.
2023. ápr. 28. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Jól teszed, ha nem ír, akkor gondolhatod, hogy nem érdekled és tovább lépsz.
2023. ápr. 28. 22:13
 15/18 A kérdező kommentje:
Rendben
2023. ápr. 28. 22:18
 16/18 A kérdező kommentje:
De amúgy ilyen nehéz pl ismerkedni tinderen vagy facen? Ilyen nehéz érdekesnek lenni? Mert néha úgy érzem velem van a baj hogy esetleg unalmas lennék... Mert nem támadok semmivel mindig valami jó viccel vagy a profiljáról valamit kitalálok és úgy írok. Beszokott jönni dumalunk érdeklődök nem nyomulok nem kérek nude képet nem mondom hogy dugjunk stb.. Normálisan beszélek de sokszor egy idő után eltűnnek...Volt akivel 2 napt talalkoztam tök jól elvoltunk eldumaltunk stb.. Még csók is volt örült is meg én is aztán hopsz egyik nap írta bocsi nem érzi hogy működne.. Azu ilyeneket sose fogom fel mi a fenéért történik..
2023. ápr. 28. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:
40%

A tapasztalatok alapján igen, ilyen nehéz. Mivel sokan párhuzamosan több emberrel is ismerkednek, így simán lehet, hogy mire veled elkezd beszélgetni, mással már a többedik randin is túl van, aztán egyszer csak komolyabbá válik, és utána offol mindenkit. Ilyen helyzetben pl. a később jövőknek már nem is osztottak lapot, csak ez nem derült ki az első percben. Persze lehet mondani, hogy ez nem fair, de a netes ismerkedés az ilyen vadnyugat.

Annyit tehetsz, hogy megmaradsz olyannak, amilyen vagy, és aktívan próbálkozol és ha szerencséd van, egy nap belefutsz abba, aki értékelni fog téged úgy ahogy vagy. Kicsit bízz jobban magadban!

2023. ápr. 28. 23:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne gorcsolj ra ennyire, csak a sajat dolgodat nehezited.
2023. ápr. 29. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!