Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác. Valamiért nincs nete rendesen újabban.és megcsörget, hogy én hívogassam?
Nekem ez olyan érdekes hogy asszem 28 év körül egy "férfi" csörgetget, hogy én hívjam vissza.
Foglalkozzak én ilyennel?
Eddig ez nem bukott ki mert rengeteget videocseteltünk már, egész jól elvoltunk mindig.
Az anyujával él, aki meg fura, nemigen szereti ha a fia netezik vagy ilyesmi lehet a háttérben, lehet az anyja vagy nem fizeti vagy kikapcsolta a netet.
De hogy én hívogassam telon beszélgetni a költségemre mert csak megcsörget?
Velem még ilyen soha nem történt.
Kb az egész kéoem kezd róla összeomlani
"Kötődőbb ragaszkodóbb megbízhatóbb eddig hihetetlen, de ő viszi így a pálmát."
Miért, kinek kéne szerinted rajtad kívül?
Hogy tudsz ilyen emberre férfiként tekinteni?
Az anyucija nem fizette be az internetet neki?
Te jóisten.
#20! Nem figyeltetek a #7 kommentjére.
"Azalatt jártam 2 életképessel."
Azalatt. Érted. Előző 500kérdéséből tudjuk, hogy az elmúlt 3 évben két életképes bántalmazóval járt, akik a kezét eltörték volna, ha beszél ezzel a sráccal. Ez a srác úgy jött képbe, hogy már a bántalmazó exenék se kell, meg annak a heti 80 online társkeresősnek se, akiket próbál felszedni. Csak a mamahoteles maradt🤷🏼♀️
Jaj, ez az, aki ismerkedik, de a múltkor az ex "kapcsolatrendszere" = alvilág, bűnözés miatt vissza akart menni szexelni.
Meg aki depibe esett és nem vette fel, nem írt a csávónak, akivel akkor "járt" ugye?
Esküszöm, remélem, hogy troll a kérdező és nem mentális beteg.
Csak azert ne akarj vele lenni mert o kitartobb, mint a tobbi. Hat azert ilyen "kitarto" mert mas no szoba sem allna vele, de te legalabb beszelsz vele.
Amelyik ferfi 28 evesen ilyen amilyennek leirtad, azzal a kozos elet nagyon nehez lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!