Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy srác. Valamiért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác. Valamiért nincs nete rendesen újabban.és megcsörget, hogy én hívogassam?

Figyelt kérdés

Nekem ez olyan érdekes hogy asszem 28 év körül egy "férfi" csörgetget, hogy én hívjam vissza.

Foglalkozzak én ilyennel?

Eddig ez nem bukott ki mert rengeteget videocseteltünk már, egész jól elvoltunk mindig.

Az anyujával él, aki meg fura, nemigen szereti ha a fia netezik vagy ilyesmi lehet a háttérben, lehet az anyja vagy nem fizeti vagy kikapcsolta a netet.

De hogy én hívogassam telon beszélgetni a költségemre mert csak megcsörget?

Velem még ilyen soha nem történt.

Kb az egész kéoem kezd róla összeomlani

2023. ápr. 28. 18:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez eleg szomoruan hangzik. De gondolom valami falusiak vagytok, ahol ennyi a valasztek. 28 evesen az internetet sem tudja fizetni, nem semmi. Meg munkanelkulikent is van altalaban annyim, hogy a szamlakat legalabb rendben letudjam.
2023. ápr. 28. 19:13
 12/28 A kérdező kommentje:
3 éves kapcsolatra tegyek pontot csak igy? Azt sem tudom hirtelen mit gondoljak.
2023. ápr. 28. 19:13
 13/28 A kérdező kommentje:
11# lehet nem a fizetéssel van a baj, hanem az anyjával. Eddig is csinált olyanokat hogy jönnek haza anyáék inkább leteszem. Vmi terror mehet ott szerintem
2023. ápr. 28. 19:15
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Vagy esetleg beszeld meg vele, hogy kapja ossze magat, mert ez nem normalis. Nem szakitanek csak amiatt, mert epp nincs penze telefonalni, ha egyebkent 3 ev alatt ez az egy problema jott elo, bar ketlem, hogy ennyi lenne, de tegyuk fel, hogy igen… Szoval ha nem szedi ossze magat, akkor viszont felesleges idot pazarolni, szerinted mit lehet egy ilyen emberrel elerni hosszutavon?
2023. ápr. 28. 19:16
 15/28 anonim ***** válasza:
92%

Lehet azért "tart ki" melletted mert te vagy a csúcs akit megkaphat ;)

Ezzel nem lekörözte a másik kettőt, hanem éppen mérföldekkel hátrébb van. Ők meg inkább továbbléptek. Én így fogalmaznék.

2023. ápr. 28. 19:17
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Egyre jobb. Életképtelen mamakedvence, problémás családi háttérrel. Hiába a nőknek pont ez kell. 👍 Szerintem szép pár lesztek sok sikert.
2023. ápr. 28. 19:17
 17/28 A kérdező kommentje:

De megcsörget csak.

Persze lenne miről beszélni ezt is megbeszélni, eddig is órákat is beszéltünk mindig, de most akadozik a kapcsolattartás a net miatt.

Hát nem neki kéne hívnia?

Az a döbbenet bennem mikor meglátom hogy hív, felveszem és süket a vonal. Letette.

Megint hív, megint azt hittem hív, de csak csörgetett megint.

És úgy lesem a kijelzőt hogy 1 nem fogadott, 2 nem fogadott, 3 nem fogadott..

És nem térek észhez

2023. ápr. 28. 19:20
 18/28 anonim ***** válasza:
97%
Te leszel az új anyucija. Kitart hogy majd segge alá adod a dolgokat
2023. ápr. 28. 19:21
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

A kérdezőnek minden pasija tökéletes, náluk már csak ő a tökéletesebb 😂

Kérdező! Miert hívogatna, amikor csak azért vetted elő, mert társfüggő vagy és egy hetet nem bírsz ki f.sz nélkül?Annyira nem vagy ám nagy szám, csak te gondolod azt magadról.

2023. ápr. 28. 19:31
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
3 éves a kapcsolatotok és a párodat úgy nevezed, hogy “van egy srác”. Érdekes.
2023. ápr. 28. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!