Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác. Valamiért nincs nete rendesen újabban.és megcsörget, hogy én hívogassam?
Nekem ez olyan érdekes hogy asszem 28 év körül egy "férfi" csörgetget, hogy én hívjam vissza.
Foglalkozzak én ilyennel?
Eddig ez nem bukott ki mert rengeteget videocseteltünk már, egész jól elvoltunk mindig.
Az anyujával él, aki meg fura, nemigen szereti ha a fia netezik vagy ilyesmi lehet a háttérben, lehet az anyja vagy nem fizeti vagy kikapcsolta a netet.
De hogy én hívogassam telon beszélgetni a költségemre mert csak megcsörget?
Velem még ilyen soha nem történt.
Kb az egész kéoem kezd róla összeomlani
Lehet azért "tart ki" melletted mert te vagy a csúcs akit megkaphat ;)
Ezzel nem lekörözte a másik kettőt, hanem éppen mérföldekkel hátrébb van. Ők meg inkább továbbléptek. Én így fogalmaznék.
De megcsörget csak.
Persze lenne miről beszélni ezt is megbeszélni, eddig is órákat is beszéltünk mindig, de most akadozik a kapcsolattartás a net miatt.
Hát nem neki kéne hívnia?
Az a döbbenet bennem mikor meglátom hogy hív, felveszem és süket a vonal. Letette.
Megint hív, megint azt hittem hív, de csak csörgetett megint.
És úgy lesem a kijelzőt hogy 1 nem fogadott, 2 nem fogadott, 3 nem fogadott..
És nem térek észhez
A kérdezőnek minden pasija tökéletes, náluk már csak ő a tökéletesebb 😂
Kérdező! Miert hívogatna, amikor csak azért vetted elő, mert társfüggő vagy és egy hetet nem bírsz ki f.sz nélkül?Annyira nem vagy ám nagy szám, csak te gondolod azt magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!