Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Halottál már sikeres netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halottál már sikeres netes párkeresésről 25 és 35 közt? Leírom lenn, miért kérdem. N

Figyelt kérdés

Azért kérdem, mert sajnos én nem. A jók elkelnek gondolom, mielőtt még a házasodás és családalapítás korába lépénének, tehát általánosítva a 20-as évek vége előtt. Az összes lelkileg egészséges, családcentrikus, mutatós nő és férfi elkel.

És ahogy ismerkedem, úgy érzem, már nem találhatok jó férfit a számomra, legalábbis a netes párkeresőkön biztos nem. Élőben még lehet ismerhetnék meg jót, mert ha van szingli jóféle férfi, az meg nincs fönn ezeken a szennyes társkeresőkön. Hisz jut minden ujjára nő, ahogy mondják. De nekem meg nem nagyon van lehetőségem, merszem élőben ismerkedni, ezért próbálkozok a neten, de mint mondtam, csupa használhatatlan alakkal akadok össze.

- Volt egy srác, aki egész jó lett volna, de minden héten 2X haverozik, vagy órákra, vagy egész éjszakákat, pedig 30 is rég elmúlt... Így nem lehet se komoly kapcsolatot, se gyereket nevelni.

- Volt egy másik, szintén 30 is rég elmúlt férfi, aki szintén egész jó lett volna, olyan jókat tudtam vele beszélgetni, mint egy legjobb baráttal, de ő meg, kimondom a tényt, ronda. Egyszerűen nem tudtam hozzá úgy vonzódni, testileg. Csakis lelkileg. Mert amint rám nézett a vizenyős, éhes szemeivel, megfordult a gyomrom, még egy csókot se tudtam volna elviselni tőle, nem hogy többet.

- Volt egy srác, aki szintén egész jó lett volna, jófej, jól kinéző, de vele 2 dolog volt, az egyik hogy megállás nélkül poénkodott, a másik, hogy tanár... Anyám is tanár, kösz nem: fizetés 0, szabadidő 0, ha mondjuk pályát akarna váltani akkor oké lenne, de odavolt a munkájáért. És mint mondtam, a másik, hogy folyton vicceskedett, lehet ez volt a csajozási stílusa, de nem jött be egyáltalán.

Na ők voltak még az egész jó, de valami miatt selejtes férfiak. A többiek szóra se érdemesek. Csak szexet keresnek, vagy írni se tudnak helyesen, vagy bármi egyéb. Valaki eltűnik, valakinek nője van, valaki egy szavas üzenetet ír...

És hát az ismerősi körömből se tudok senkit, aki normális férfit szedett össze volna a neten ebből a korosztályból. Egyetlen egy sikeres netes párkereső sztoriról halottam, ahol egy normális, takaros férfit szedett össze egy rokonom, meg is házasodtak, de ők meg 50 felettiek. Lehet az idősebb korosztályban már nem ez van, hogy elkelt a java, mert addigra ugye elválnak sokan a jók közül, nem működött, asszony megcsalta, bármi. Felszabadulnak a jóravaló férfiak.

Kezdek kétségbe esni, szeretném megtalálni életem párját, megházasodni, gyereket, de kivel is? Magányos vagyok veszettül, de nem fogok attól még méltatlan kapcsolatba beleugrani, akárkivel nem lehet életet tervezni. Szerelmet akarok.

Mindenkinek, akinek normális párja van az én korosztályomból, már 20-as évek eleje óta együtt van, és nem neten ismerkedtek meg, hanem élőben. (Jó, nem mindenki van együtt 20-as évek eleje óta, de mindenkire igaz az, hogy nem neten ismerkedtek meg.) Nem garancia persze ez se a sikerre, tudom, mert van egy pár akit ismerek, egyetemen ismerkedtek meg, tehát 20-s évek elején és élőben, de nagyon faramuci a kapcsolatuk, nem akarnék olyat magamnak.

Ha te személy szerint tudsz sikeres párkereső sztorit, akik 20-as évek végén vagy 30-as évek elején neten ismerkedtek meg, és totálisan rendben van a férfi fél a kapcsolatban, írd meg, hátha kapok reményt.

Élőben kellene ismerkednem, de ott nem találkozom senkivel...

Legjobb barátnőm pl. akkor mázlista, ő a 20-as éveinek közepe fele lett szingli, de nem sokáig, egykettőre valaki bemutatta annak, aki mára már a férje, és egy példaértékű férfi. Nekem miért nem volt ilyen szerencsém? Miért a neten szívok, mint a dedóban?

Persze nem akarom hárítani a felelősséget, hisz magam mondtam, a legjobbak elkelnek, lehet, hogy én se vagyok elég jó úgymond, mert akkor így vagy úgy elkeltem volna, leszólított volna a Nagy Ő a plázában, vagy bármi. De nem történt ilyen.

Éjszakai szórakozóhelyen nagyon könnyű ismerkedni amúgy, de ott meg nem akarok, az vagy a szexről szól, vagy ha nem, akkor se akarnék olyan férfit, aki ilyen helyekre jár... Én se járok már.

Na, most aztán jól kiírtam magamból, ez jól esett. De tényleg csapdában érzem magam, haladnék már 1-ről a 2-re a magánéletemben, de sehol semmi. És most nem is kell olyan messzire menni feltétlenül, mint családalapítás meg feleséggé válás. Elég olyan aktuális dolgoknál maradni, hogy magány, szerelem... Szeretném megtalálni "az Igazit".

Néha találkoztam, megismertem olyan férfiakat az elmúlt években persze, akikkel el tudtam volna képzelni mindent, de egyikből se lett semmi. Vagy félbemaradt pár randi után, mert nem lett szerelmes, vagy el se jutottunk a randiig. De a legtöbbször simán az van, mint most is, hogy aki tetszik, annak már van valakije. Barátnője, jegyese, felesége.

2023. ápr. 28. 03:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont az életképtelen, önállótlan, társra szoruló, rondább emberek kelnek el hamar, mert nem válogathatnak és mert egyedül semmire nem mennek. A legtöbb jó pasi/nő inkább elvan egyedül vagy kalandokkal, amíg nem érzi elég érettnek magát a családalapításhoz. Értelmiségiek körében inkább 30 felett gyakoribb a házasodás.
2023. ápr. 28. 09:22
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Én azt tanácsolnám, hogy először keress egy pasit szexre, hogy istenesen megdöngessen. Ha levezetted a negatív energiáid, akkor majd talán reálisan is fogod látni a világot. Olvasni is rossz, hogy mennyire meg vagy keseredve. Ilyen hozzáállással meg személyiséggel össze se jönnék veled hosszú távra, ha egész életedben ilyen leszel, mint egy savanyodott macskás öregasszony.
2023. ápr. 28. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdezőnél a gyerekkérdés a legfőbb meghatározó, és ennek van alárendelve minden. Bocs, ha rosszul látom, de nekem így tűnik. Igazából első körben egy társat kellene találni, és ha majd működik a kapcsolat évek után is, akkor meg van az alapja, hogy az a gyerek jó körülmények közé érkezik.

Én a felvezető alapján azt érezném, hogy ki leszek használva, mert a gyerek körül forogna minden, és nem a társ volt eredetileg sem a fontos, hanem a gyerek. Sok szülő a gyerekvállalás után jött rá, hogy ez mekkora felelősség, és hogy ő csak "akart", de nem tudta mivel jár. És később ezek a szülők mondják, hogy az az egy is elég volt, nem szeretne többet... addigra ismeri meg önmagát is, hogy mire van kapacitása, és mire nincs.

2023. ápr. 28. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Az utolsó (10:16-os) tökéletesen megfogalmazta azt, amit én is gondoltam, mikor végigolvastam. Minden normális pasi hanyatt homlok menekülne előled szerintem, ha ezeket tényleg előadod élőben is. Szerintem a legnagyobb gáz az, ahogy az 1-eshez viszonyulsz, mert abból látszik, hogy uralni akarod minden idejét a másiknak, melletted levegőt se lehetne venni. Miért baj az, hogy valakinek van szociális élete, vagy csak bármi olyan hobbija, ami legfoglalja? A párkapcsolat sem börtön, ha meg a családvállalásra így tekintesz, hogy gyakorlatilag börtön, mindennek feladása, nem csoda, hogy egyre kevesebben akarnak családot, vagy bomlanak fel a kapcsolatok már akkor, amikor kicsi a gyerek...Bizony, aki már nem a huszonéves kor elején van, annak nagy eséllyel van valami ÉLETE, amit felépített magának, amiben jól érzi magát, és ehhez partnert keres, nem olyat, aki szétveri. Neked miért nincs?

A rondára nem tudok mit mondani; aki cseppet se vonz, azzal nem kell leállni. A tanár meg...nem tudom, te mennyit keresel és mennyi szabadidőd van, de ha neked fontosabb a pénz, mint egy kiegyensúlyozott, munkájában örömöt lelő ember, akkor ő járt jobban, hogy nem kellett neked.

2023. ápr. 28. 11:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Tudatosítsd hogy minél tovább húzod az időt, annál több dolgot kell kihúznod az elvárásaid listájáról.

Nem tudom hány éves vagy, de a problémafelvetés tipikussága miatt 30 körül lehetsz. Azért mondom hogy tipikus mert ez az a kor ami egy fordulópont a nőknél, amikor először kezd nekik feltűnni hogy egy kicsit kicsúsztak az időből.

Ott voltak a 20-as éveid amikor megvolt a lehetőséged hogy egy magas értékű férfit találj, aki a lehető legjobban megfelel az elvárásaidnak.

Ha 30 körül vagy, akkor egyre gyakrabban tapasztalhatod ilyenkor hogy a megfelelőnek tűnő pasik csak szex-re akarnak, és feleségül venni viszont a 20-as éveikben járó nőket akarják.

Nem azt mondom hogy minden veszve van, mert persze van esély, akkor ha hajlandó vagy nem sokat de egy picit visszább venni az elvárásaidból. Mint mondtam azért mert a 20-as éveidben nem voltál elég tudatos, hogy megfogj egy igazán magas értékű férfit.

Szóval menj, ismerkedj, tudatosan keress társasági helyzeteket, de ne feledd már nem tudsz versenyezni a 20-25 éves nőkkel.

Ha nagyon gyorsan szeretnél megállapodni, itt az ideje, hogy körbenézz a barátzónába tett pasik között, akikből biztos vagyok benne hogy van pár tucat az életedben. Pasik akik jófejek, kedvesek, akár vonzók is voltak, de úgy voltál vele te neked ennél is jobb jár.

Próbáld meg hogy közülük kiválasztod a legjobbat és aztmondod, "Tudod mit, adok neked egy esélyt!"

Igen ez a pasi már nem az az álompasi lesz akiről ábrándoztál, lehet nem lesz gazdag, sem olyan jóképű, de meg fog becsülni téged, keményen fog dolgozni, és gondoskodni fog rólad és a gyerekeitekről.

De ne feledd! Az idő telik és minél tovább vársz, annál több elvárásodnak kell búcsút mondanod!

2023. máj. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!