Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan nagy kérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy kérés volt, hogy nap közben néha adjon életjelet magáról?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy pasival, az első pár nap többször visszaírt, mostanában pedig csak leginkább esténként.

Párszor megjegyeztem, hogy azért írhatna többször, vagy néha küldhetne ilyen meglepetés sms-eket, (megadtam neki a telefonszámom) bármit, akár egy puszis szmájlit is, nem telik sok energiabefektetésbe, erre teljesen leoltott, hogy valószínűleg egy álomvilágban élek, ahol mindig mindenki ráér, cuki sms-eket küldözget a férfi a nőnek minden nap meg ilyesmi, pedig a valóság az az, hogy a munka szívás, a teendők csak gyűlnek, és napközben az ember nem ilyen hülyeségeken gondolkozik, hanem azon, hogy hogyan ne fulladjon bele a sok teendőbe, és férjen bele a határidőkbe, de örül, hogy nekem ilyen sok időm van gondolkodni ilyen baromságokon.

És unmatchelt Tinderen.

Ez normális?

2023. ápr. 27. 17:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
A te munkahelyeden eltűrik, hogy szmájlikat küldözgetsz munkaidőben?
2023. ápr. 27. 17:57
 2/26 A kérdező kommentje:
El.
2023. ápr. 27. 18:01
 3/26 anonim ***** válasza:
33%
#1 Az enyémben simán. Nyilván nem lógok órákat a facsén, de egy gyors "minden oké? szeretlek" belefér, de akár egy rövid diskurzus is két munkafolyamat között. Egy szmájli semmiség, de még egy szigorú munkahelyen sem. Vécén ülve, vagy kajaszünetben simán megtehetné.
2023. ápr. 27. 18:01
 4/26 anonim ***** válasza:
86%
Még nem is találkoztatok, ha jól értem. Akkor milyen alapon vársz el tőle bármit is? Másrészt nem mindenkinek egyforma a munkája, lehet, hogy nagyon elfoglalt, vagy stresszes. Vagy esetleg csak nincs még azon a szinten, hogy ilyeneket küldözgessen. Én nő vagyok, de engem is felháborítana, ha valaki az ismerkedés szakaszában már előállna az igényeivel, hogy neki hányszor és miket kell írogatni napközben. Én megértem, hogy unmatchelt.
2023. ápr. 27. 18:12
 5/26 anonim ***** válasza:
33%

Normális ember tud erre időnként 15 másodpercet szánni munka közben is. HA akar. Mi is szoktunk egymásnak írni a párommal nap közben. Ha úgy van akkor csak egy gyors puszit, vagy szívecskét wc szünet alatt, vagy 2 teendő között egy " hiányzol" vagy " szeretlek" - be senki sem pusztul bele, és a munkával sem úszik el amíg ezt lepötyögi és elküldi.

Mint írtam is, aki AKAR, az talál rá időt. Akinek meg nincs igénye ennyire sem, annak nem fontos a párja/ vagy az nem érdekli akivel ismerkedik. Ennyi.

Ezt az illetőt engedd el szerintem. Nem vagytok egymáshoz valók.

2023. ápr. 27. 18:16
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
5-ös, értelmezésem szerint ők még nem voltak egy pár, csak ismerkedtek a tinderen. Vagy rosszul értem?
2023. ápr. 27. 18:17
 7/26 Hans Pötterman ***** válasza:
19%
Pontosan ahogy mondod #5!
2023. ápr. 27. 18:21
 8/26 anonim ***** válasza:
70%

pl soron van 5 perced wc-re menni vagy kávézni esetleg cigizni és válazd ki melyiket szeretnéd ha szerencséd van nincs messze a wc és a dohányzó sem akkor is az 5 percből kell megoldanod mindent. Szóval ha ez a helyzet nagyon nagyon megértem a pasit.

Csak gondolj bele....

2023. ápr. 27. 18:25
 9/26 Ghgj ***** válasza:
75%
Mit regulázod már ennyire a kapcsolat hajnalán? Én is unmatcheltem volna. Ha nem tetszik, ahogy kommunikálok, lehet keresni mást.
2023. ápr. 27. 18:31
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem személyes találkozó előtt a kapcsolat, ismerkedés még tkp semmi. Nem is láttad a másikat. Csak egy képzelgés. Nem is értem ezt az egészet.
2023. ápr. 27. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!