Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki férfiként szinte semmilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki férfiként szinte semmilyen infot nem oszt meg a profilján, annak egyáltalán nincsenek komolyabb szándékai?

Figyelt kérdés
Nem vagyok felszínes nő, pusztán kinézet alapján senkit sem szeretnék jobbra húzni. Csak sajnos az a tapasztalatom, hogy a férfiak nagyon fukarul tesznek közzé bármilyen információt magukról, aki pedig igazán jól néz ki, az szinte borítékolhatóan semmit... és tényleg nem húzom jobbra, csak azért mert jó pasi, hiszen semmit se tudok meg róla. Óriási nagy dolog lenne legalább pár mondatban bemutatkozni?

2023. ápr. 26. 23:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%

Én azzal nem értek egyet, hogy gond lenne a részletes profil.

Lesz aki kiszűr emiatt? Hát szűrjön, tulajdonképpen ez is a célja az oldalnak, hogy kiszűrd aki nem szimpi.

Rosszindulatúan félreértette amit kiírtam? Nembaj, ha ennyire fél akkor talán jobb is, ha balra húz.

Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy a minél több match a cél. Mármint... ha felszínes kapcsolatot keresel, akkor lehet ez a cél. De aki tartalmasat keres, annak nem kell sok match, elég ha tényleg matchel azzal akivel az app összerakta.

Amúgy vicces ez az egész, mert pl nekem anno 2 párkapcsolatom, 1 alkalmim és egy 15 éve tartó, keresztszülőségig eljutó baráti kapcsolatom alakult ki... Teveclubról..:D Na, az volt az igazi jó oldal:D Egyetlen kép, némi alapadat és bemutatkozószöveg. Meg lehetett egymásra szavazni:D

2023. ápr. 27. 09:47
 22/23 anonim ***** válasza:

Ebből nem szabad kiindulni, és ostobaságra is vall.

például mikor bejött a facebook első 3-4 évben még osztogattam meg képeket is , hogy merre jártam elég sok mindenről.

De az utóbbi 6-7 évben kb. semmit.

Messengerre használom és amolyan adás-vételi csoportokra meg néhány hírt szoktam olvasni ilyen városi csoportokban.

Meg alapból sem érdekli már az embereket, hogy ki hol jár mivel foglalkozik mit csinál éppen.

A kedvencem:

Szia, mivel foglalkozol? ja látom fent van

Mit szeretsz, hol merre kik mivel stb...? ja látom fent van.

Akkro beszéljünk a......miről is? :)

2023. ápr. 27. 11:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Én nem húznék jobbra olyat, aki semmit nem tölt ki a profilján, mert erre nem veszi a fáradságot, mert nekem ez azt sugallja, hogy vagy lusta, vagy beképzelt ("a képem van olyan jó, hogy úgyis behúznak"), vagy személyisége nincs - ettől függetlenül nem ítélem azt el, aki nálam kevésbé válogatósan dönt a húzogatásnál. Sztem amúgy nem igazán a szándék komolyságáról szól, hogy ki van-e töltve a profil.
2023. ápr. 28. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!