Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés közben bizonytalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés közben bizonytalan vagyok. Hogyan tudhatom hogy érdeklek egy nőt?

Figyelt kérdés

Mostanában megunva a tinder és egyéb appokat, szórakozóhelyekre járok és próbálnék ismerkedni. A mai “me too” világban el akarom kerülni a kellemetlen helyzeteket, és csak azokhoz mennék oda akik nyitottak. De egy mosolyt vagy kedves pillantást sem látok a nőktől, csak faarc, flegma tekintet, rám se hederítenek. Magas, viszonylag jóképű, sportos srác vagyok, nem kopaszodom, ápolt vagyok, mégis ennyire nem kellek senkinek? Milyen jelekre figyeljek, honnan tudhatom hogy egy nő fogadná a közeledésem? Akár klubban, boltban stb.

F-29

2023. ápr. 26. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A nők átlagos hozzá állásáról az átlagos férfiakhoz, főleg a társkeresőkön.
2023. ápr. 26. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 sajnálom ha ez a tapasztalat
2023. ápr. 26. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nem csak az enyém. Akinek nincs markáns arca, nem jóképű, annak baromi nehéz. Társkeresőkön konkrétan tökéletesen esélytelen!
2023. ápr. 26. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor én vmit rosszul csinálok! Én nem kérek képet és nem is küldök! Azt gondolom inkább nektek Férfiaknak fontos a külső!!!

Miután leírtam hogy ha vki látni szeretne annak talizni kell velem, szerinted hányan folytatták velem azt írkálást?

2023. ápr. 26. 20:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Olyan nehéz lenne rámosolyogni a pasira? Senki se várja hogy a nyakamba ugorjanak. De legalább egy jelre szükségem lenne hogy lássam érdemes-e próbálkozni
2023. ápr. 26. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
15. Az is jel hogy fintorogva elfordulnak tőled. Én már ezen túltettem magam, nem születtem jóképűnek, a többi emberi értékemet meg a hajamra kenhetem. 34 vagyok, feladtam. Ahol lakom esélytelen az ismerkedés, a társkeresők meg egy tragédia. 3 éve nem próbálkozom, egyedül élek. Sz*r meg minden, de még mindig jobb mint az a passzív megalázottság hogy senkinek nem kellesz még egy szóra sem.
2023. ápr. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!