Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés közben bizonytalan vagyok. Hogyan tudhatom hogy érdeklek egy nőt?
Mostanában megunva a tinder és egyéb appokat, szórakozóhelyekre járok és próbálnék ismerkedni. A mai “me too” világban el akarom kerülni a kellemetlen helyzeteket, és csak azokhoz mennék oda akik nyitottak. De egy mosolyt vagy kedves pillantást sem látok a nőktől, csak faarc, flegma tekintet, rám se hederítenek. Magas, viszonylag jóképű, sportos srác vagyok, nem kopaszodom, ápolt vagyok, mégis ennyire nem kellek senkinek? Milyen jelekre figyeljek, honnan tudhatom hogy egy nő fogadná a közeledésem? Akár klubban, boltban stb.
F-29
Akkor én vmit rosszul csinálok! Én nem kérek képet és nem is küldök! Azt gondolom inkább nektek Férfiaknak fontos a külső!!!
Miután leírtam hogy ha vki látni szeretne annak talizni kell velem, szerinted hányan folytatták velem azt írkálást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!