Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés közben bizonytalan vagyok. Hogyan tudhatom hogy érdeklek egy nőt?
Mostanában megunva a tinder és egyéb appokat, szórakozóhelyekre járok és próbálnék ismerkedni. A mai “me too” világban el akarom kerülni a kellemetlen helyzeteket, és csak azokhoz mennék oda akik nyitottak. De egy mosolyt vagy kedves pillantást sem látok a nőktől, csak faarc, flegma tekintet, rám se hederítenek. Magas, viszonylag jóképű, sportos srác vagyok, nem kopaszodom, ápolt vagyok, mégis ennyire nem kellek senkinek? Milyen jelekre figyeljek, honnan tudhatom hogy egy nő fogadná a közeledésem? Akár klubban, boltban stb.
F-29
"szórakozóhelyekre járok és próbálnék ismerkedni"
Lehet, hogy máshol kéne próbálkoznod.
Esetleg állatkert, uszoda, könyvtár, kiállítás stb.?
Sajnálom, de ha tényleg jól nézel ki, nemcsak hogy mosolyognak rád, de még oda is jönnek hozzád.
Magas jóképű vagyok, de azért nem egy földre szállt angyal, és már számtalanszor jött oda hozzám lány hogy "van kedved táncolni?", sőt egyszer egy lány még meg is hívott egy felesre. Volt olyan is hogy a fenekével rátáncolt a farkamra úgy hogy utólag kiderült hogy van pasija.
Mert miért is probléma, hogy szórakozóhelyen próbál ismerkedni?
Oda azért járnak az emberek.
Az állatkertbe meg nem azért járnak.
Most kajak elképzeltem, hogy mindenki nézelődik, fényképezkedik, szerencsétlen meg a csajokat stíröli, hogy ki nincs a palijával/családjával, kihez lehetne odamenni :D
A könyvtárt meg már hagyjuk is, nevetséges.
Az ilyen tanácsokat nem tudom honnan szeditek, de teljesen életszerűtlenek.
" rám se hederítenek"
Bocsi, de mit vársz vadidegen nőktől, hogy meglátnak és a nyakadba ugranak? Mi nők nem szoktunk látványosan megbámulni egy jó pasit, és eleve általában nem elég a kinézet ahhoz, hogy valaki iránt rögtön vonzalmat érezzünk. Persze fontos az első benyomás, de valószínűleg nem fogod észrevenni, hogy egy idegen nő jóképűnek tart, mert nem fogja elkezdeni folyatni a nyálát, mikor odalépsz hozzá. (Megjegyzem pasiknál is ez elég debil szokás.)
Ahhoz, hogy szimpátiát ébressz egy nőben, ahhoz kell egy kis idő, néhány beszélgetés legalább, mert a külsőd nem lesz elég hozzá. Nem biztos, hogy a szórakozóhely a legjobb helyszín ehhez, persze kérdés, hogy csak valami félrészeg szerencsétlent akarsz felszedni egy éjszakára (amit az ötöske leírt nagy büszkén), vagy pedig valami komolyabbat szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!