Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledhetnék felé?
A sztori az, hogy van egy csaj, nagyon szimpatikus, ő 19, én 22 éves vagyok.
Volt egy barátnőm, akivel már több, mint féléve szakítottam, neki a volt osztályársáról van szó. Egy éve ballagtak középiskolából. Az exemen keresztül ismertem meg a csajt anno. Már akkor is szimpatikus volt kicsit,de nyilván barátnőm miatt nem igazán foglalkoztatott.
A lánnyal kB. 4-5x beszéltem úgy tartalmasabban eddig, viszont kB tavaly nyár vége, szeptember eleje óta nem tarsalogtunk. Kisvárosban lakunk, sokat látom.. Főleg hétvégén, esténként... Köszönő viszonyban vagyunk, és ennyi igazából.
Régebben adott pár jelet, ami alapján, ugy éreztem én is szimpatikus vagyok neki, egyszer kétszer meg éreztem némi tavolsagtartast, merevseget. (szóval egyszer ilyen dolgokat ereztetett, máskor meg közömbös volt) - ezt kifejtem priviben.....
Exemmel, akikkel ugye osztályársak voltak, anno jóban voltak, de már szerintem egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán tartják a kapcsolatot.
Szerintetek mit csináljak? Mármint írjak neki valamit, vagy mennyire lenne fura utcán szia mizuval leszolitani, ha éppen látom... Értitek XD
Ha írnék szerintetek milyen témákat lehetne bedobni? Az a baj, hogy általában megy nekem ez a dolog, de vele sem beszéltem fel éve + nagyon az esetem, így nagy a rizikó, hogy jól indítsak. Priviben írok részleteket, ha valaki segítene.
22/F
"nagyon az esetem, így nagy a rizikó, hogy jól indítsak"
Ha görcsölsz, nem fog menni.
Nem kell indítanod, már ismeritek egymást.
Csak közeledni kell egymáshoz, ha akartok. Beszélgess vele egy kicsit először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!