Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledhetnék felé?
Tudom, hogy temérdek ilyen kérdés van, itt van még egy.
Felfigyeltem egy lányra, ako évfolyamtársam, sajnos nincs közös óránk, vagy ilyesmi, csak a folyosón szoktunk találkozni, ott köszönünk, de kb ennyi. Hogyan tudnék közeledni felé?
Ha már köszöntesz neki, akkor azt is kérdezd meg, hogy van, milyen órája lesz, szeretne-e felelni, vagy inkább nem, melyik tantárgyat szereti, melyiket utálja, ki a kedvenc tanára... Persze, ezt nem egyszerre kell tőle megkérdezni, hanem fokozatosan. Később kérdezd meg, honnan jár a suliba, elkísérheted-e egy darabon, volna-e kedve egy cukrászdába beülni.
A reagálásaiból tudsz következtetni a továbbiakra.
#3 nem, de jó is lenne... :D
Köszönöm a többieknek a választ!
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Mond meg neki mit érzel iránta. Természetesen ha már legalább 16 hete barátok vagytok. Ha van barátja, próbáld meg elfelejteni. Ha nem tudod tedd amit mondtam. (Egyszóval ismerkedj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!