Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves csóró férfiként van azért esélyem 20 - 24 éves lányoknál?
Társkeresőkön fent vagyok, nagyon fiatalos felfogású vagyok így a korombeli érett nők nem vonzanak
20 és 24re állítottam a keresőt jó lenne ilyen szellemben hasonló érettségű nő
Nagyon ritka az ilyen kapcsolat, összesen, életem során talán egyetlen ilyen esettel találkoztam eddig, ahol 20 évnyi korkülönbség volt. Egyik csoporttársam, aki akkoriban volt 23 év körül, nagyon tehetséges nő volt, kimondottan megkeresték, hogy folytassa tovább PhD-n, miután TDK-t (vagy OTDK-t?) nyert, több ösztöndíjas, kitűnő tanuló volt, stb. Végül azért nem folytatta a tudományos pályán, mert megismerkedett egy 40-es, jólmenő vállalkozóval, aki a város egyik patinás cégének volt a tulaja azt hiszem (100 ezer fő fölötti megyeszékhelyen). Amúgy a nő sem volt az az istennő kategória, nekem nem is jött be külsőleg. De a fickóval nagy szerelem köttetett köztük. De ő tényleg egy komoly faszi volt, a huszonéves srácok meg se közelítették személyiségre és érettségre (és persze vagyonra), és azért külsőleg is igényes volt.
Szívesen sorolnék még ilyen példákat, de többet nem tudok. Vagy csak nem figyeltem, vagy pedig nem találkoztam még egy ilyen esettel az ismerősi körömből, legfeljebb 10-15 éves korkülönbségekkel. Az a tanulsága a sztorinak, hogy maga a nő sem volt egy átlag (hisz az átlagnál sokkal tehetségesebb, visszahúzódó, egyáltalán nem bulizó nő volt), de nyilván nem véletlen, hogy pont egy városi nagyvállalkozóval jött össze. És az se lehet véletlen, hogy több ilyen esetről nem tudok beszámolni, pedig széles az ismeretségi köröm, és hétvégente járom a várost, gyakorta új embereket ismerek meg, ennek ellenére sem.
Amit tanácsolnék neked, szerintem csökkentsd le a korkülönbséget maximum(!) 10-15 évre, ha már mindenképpen sokkal fiatalabbra van igényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!