Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kezdeményeznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményeznek nálam a pasik?

Figyelt kérdés

Tavaly még nem ez volt a helyzet, csomót randiztam, azóta nem változtam külsőre semmit, de valahogy mégis nagyon más szituációkba keveredek.

Alapvetően az szokott lenni a közös, hogy ismerem már őket, korábban találkoztunk is már/több is történt, de csak lájkolgatnak, vagy reagálnak is valamit üzenettel (nem rakok ki egyébként kihívó képeket), de nem hívnak el konkrétan találkozni.

De olyan is volt, aki elhívott, de csak akkor, amikor céloztam rá, akkor meg egyből..

De olyan is volt, aki áthívott filmezni, és ott feküdtünk az ágyban, és még csak meg sem csókolt. Mindezt úgy, hogy korábban előtte már csókolóztunk. 🙆

Nem értem az ilyet egyáltalán.

Néha az is eszembe jut, hogy a visszautasítástól félnének?

Mert amúgy nincs logikus magyarázat arra, hogy ha tetszem amúgy nekik, akkor mi bajuk van.

Mielőtt félreérti valaki, nem egyszerre akarok kavarni több emberrel, csak ez így feltűnt mostanában.

2023. ápr. 25. 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Hány éves vagy?
2023. ápr. 25. 13:58
 2/14 A kérdező kommentje:

27.

Meg az még lemaradt, hogy nem keresek nagyon komoly kapcsolatot, szóval ez sem ad okot ezekre, hogy mondjuk ettől elriadnának.

2023. ápr. 25. 13:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"ismerem már őket" - ők is ismernek, és mást, újat szeretnének.

Neked is az kéne, valaki új.

2023. ápr. 25. 14:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
De lehet ők kapcsolatot szeretnének és inkább olyan lányt keresnek, aki szintén.
2023. ápr. 25. 14:14
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Oszto a 4es véleményét, ennyi idősen azért a legtöbb ember kinőtt a csak dugni akarás korszakából, és valami komolyat keresnek.
2023. ápr. 25. 14:34
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
#5 hát azért nem, de az sérti az egojukat, ha kategorikusan csak szexet akarsz tőlük.
2023. ápr. 25. 14:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát így hogy akarnék többet, ha itt a példa, hogy még arra sem jók? 🙆
2023. ápr. 25. 14:47
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Lehet csak egyszer meg akartak dugni és pá.
2023. ápr. 25. 14:57
 9/14 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem túlértékeled magad.

Honnan veszed, hogy vannak valóban olyan külső belső értékeid amik megfognának egy férfit?

Mi van ha ezt csak te gondolod magadról?

És mi van, ha még egy patront sem érsz meg?

Mutass már egy képet magadról priviben.

2023. ápr. 25. 15:47
 10/14 anonim ***** válasza:
30%
Próbáltál már aktív lenni, nem csak egy darab 💩? 🤔😆
2023. ápr. 25. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!