Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddigi életemben 1 férfi sem akart velem párkapcsolatot akkor mi baj lehet velem?
1-2 le akart velem feküdni se semmi több
Van diplomám is, beszélek nyelveket. Átlagos a testalkatom nem vagyok 100 kg.
Nem járok szakadt ruhákban sem.
Nem értem a dolgot. Ha nem adsz magadról több infót, akkor milyen választ szeretnél kapni? Vagy ez csak költői kérdés részedről?
Ennyi infóból lehetetlen megmondani, hogy van-e veled valami probléma, vagy csak nem volt eddig szerencséd.
Introvertált vagyok. Érdekel a pszichológia, táplálkozás. Nem sértődök meg azonnal. Ha valami gond van az meg szoktam beszélni az emberekkel.
Járok sokfelé, utazni is szoktam.
Messziről ezt tényleg nem lehet megmondani. Ha valóban nincs semmi férfi taszító személyiség hibád, akkor lehet, hogy nem jó körökben mozogsz.
Valamennyi szociális életednek kell lennie, még ha intro is vagy. Az nem mindegy, hogy ez hol, kikkel éled.
Első körben érdemes tisztázni az értékeidet. Olyan nincs, hogy valakinek nincsenek értékei, mindenkinek vannak tulajdonságai, akit valaki valahol értékel.
Olyan körökben kell a szociális életedet élned, ahol olyan emberek mozognak, akiknek fontosak lehetnek ezek az értékek.Pl.az insta biccsek is a kondiban szedik fel a hapsikat, és nem a Művészetek Völgyén, hogy egy plasztikus példával éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!