Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Írjak neki vagy inkább hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Egy srácról van szó,aki már régóta tetszik,de nagyon sok a közös ismerősünk.

Csak a távolból szoktam őt megnézni,majd elkönyvelni magamban,hogy jól néz ki,és itt igazából lezárul a téma.

Viszont kb 2-3 nappal ezelőtt találkoztam vele. Megtartotta az ajtót,megköszöntem,csak valahogy elvesztem a szemeiben és talán ő még mosolygott is.

Aztán bejelöltem fb-n meg instán is bekövettem,rá 3 percre már mind a kettő jelzett,hogy ismerősök vagyunk és ő visszakövetett.

Szeretnék vele beszélgetni,csak attól tartok,hogy visszautasít.

Ti írnátok neki vagy inkább hagynátok az egészet?

2023. ápr. 22. 11:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Várjál még pár napot, hátha ő fog keresni, ha akarja most már megteheti.
2023. ápr. 22. 11:21
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Én is várnék, hogy vajon ír, ha nem, akkor én nem írnék, elég kezdeményezés, hogy bejelölted.
2023. ápr. 22. 11:41
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem boven kimeritetted a kezdemenyezes es a figyelemfelhivas temakort. Ha ennyi nem volt eleg neki arra, hogy lepjen feled egy fel lepest, akkor nem erdekled egyaltalan.
2023. ápr. 22. 11:42
 4/16 A kérdező kommentje:
És ha csak azt hiszi,hogy én is csak bejelöltem aztán ennyi? Csak mert a suliból elég sokan jelölgették.
2023. ápr. 22. 12:24
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
És akkor mi van? Ha kellesz, tetszel neki, akkor rád ír, ez ilyen egyszerű.
2023. ápr. 22. 12:28
 6/16 anonim ***** válasza:
35%
Lájkold pár képet, ha ezek után sem ír, akkor lehet beszari a srác xd
2023. ápr. 22. 15:58
 7/16 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vallasosokkal. Akik csak hisznek dolgokban azok nem szoktak cselekedni. Ertsd a szarkazmust.
2023. ápr. 22. 18:33
 8/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, attól még, hogy bejelölöd Fb-n vagy beköveted instán, még nem biztos, hogy egyből arra fog következtetni a srác, hogy bejössz neki és arra vársz, hogy írjon.🤣

Ha ma nem ír, akkor próbálj meg írni neki te. Amennyiben gyorsan válaszol és úgy érződik érdeklődik irántad, akkor nem valószínű, hogy visszautasít. Viszont ha nagyon passzívnak tűnik és sokáig hagy lógva mielőtt válaszol, akkor inkább felejtsd el.

2023. ápr. 22. 18:36
 9/16 A kérdező kommentje:

Persze,azóta írtam neki. Csak mindig azt hallom,hogy a srácnak kell előbb kezdeményezni. :/

Aztán meg félek,hogy elutasít..

2023. ápr. 22. 19:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Visszaírt? Ha nem ír pár napon belül, akkor felejtsd el, nem kíváncsi rád.
2023. ápr. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!