Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire elkeseredett aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire elkeseredett aki férfiként már csak az orosz-ukrán háborúban reménykedik, hogy hoz valami enyhülést a társkeresési piacon, és jut neki is nő?

Figyelt kérdés

Sajnos akkora kolbászfesztivál van a társkeresőn is meg az életben is, hogy teljesen kiárazódtam a társkeresési piacról, mivel nem vagyok jóképű (itt már eleve bukó) és még jó anyagi körülményekkel sem születtem, nincs sok anyagi támogatás a szülőktől stb.

Teljesen reménytelen a helyzetem, totálisan. 0% esélyem lenne társat találni ha minden így maradna, egyetlenegy reményem hogy az orosz-ukrán háború eszkalálódni fog, így még több nőnek kell errefelé jönniük és még több férfit fog lefoglalni a háború. Így esetleg valamivel nagyobb lesz a kínálat nőből és mérséklődik a jelenleg végtelen mennyiségű kínálat férfiból (mert hogy jelenleg még egy csúnya kövér nő is végtelen férfi közül válogathat, annyian írnak neki neten).

Mennyire vagyok elkeseredett, hogy már ilyen szarságokban kell reménykednem? A magyar férfiakra jellemző ez, hogy ennyire elkeseredett a helyzet ebben az országban? ahonnan húznak ki a nők nyugat felé de jönni senki nem jön csak max harmadik világbeli férfiak

2023. ápr. 20. 23:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Vidd ki magad: [link]
2023. ápr. 21. 02:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt haboru lesz, akkor pont te fogsz belehalni abba, hogy arkot kell asni, falat kell maszni, a foldon kell a tunya testeddel. A ferfiva valas nem a 18. szuletesnappal erkezik el, az csak jogi kategoria. Ferfiva akkor valik az ember, amikor mar kepes befolyasolni es iranyitani a sorsat, formalni a jovojet, aktiv tevekenyseggel. Te megmaradtal egy kisgyermek szintjen es varod, hogy anyuci, vagy barki mas megoldja helyetted a TE problemad. Ugye tudod, hogy nem igy lesz?
2023. ápr. 21. 03:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
*a foldon kell kuszni...
2023. ápr. 21. 03:59
 14/18 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Barom
2023. ápr. 21. 06:30
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy gáz, ha valaki így nemgondolkodik.
2023. ápr. 21. 06:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy kiterjed a háború, özönlenek a csajok.

Mit teszel? Ülsz a kis foteledben, és várod, hogy egy Miss Ukraine rádtörje az ajtót, hogy "itt vagyok!"

Ha a jelenlegi helyzetben nem vagy képes csajozni (úgy viselkedsz, mintha valami kihalt állatfaj lenne a szingli nő, pedig egyáltalán nem) akkor egy külföldi, magyarul nem is tudó nővel képes leszel úgy elcsevegni, hogy kialakuljon vonzalom?

Vagy sunyi módon arra számítasz, hogy majd biztos aggódnak, hogy nem lesz fedél a fejük felett, te meg némi nemi szolgáltatásért beengeded magadhoz őket?

2023. ápr. 21. 08:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A kiírt kérdésed bizonyítja, hogy nem érdemelsz párkapcsolatot. Az emberiség nevében reméljük, hogy mindhalálig csak a markod marad neked a romantikára.
2023. ápr. 21. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy a közeljövőben csomó szép ukrán nő lepi el az országot, aki itt akar maradni. Ezeknek a nőknek a kevés jól kinéző és sikeres férfiért kell majd megküzdeni a szintén szép magyar nőkkel. Amelyiknek nem sikerül, az marad szingli, mint a magyar nők egy meg nem alkuvó része, tehát az átlagfickók lehetőségei mákszemnyit sem fognak változni se pozitív, se negtív irányba. Azokon ugyanúgy rajta lesz a láthataatlanná tévő köntös, mint eddig.
2023. ápr. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!