Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt választanátok a kettő közül?
1. Átlagos magyar nő, külső 6/10
2. Átlagos orosz nő, külső 8/10
Az orosz nőknek magasabbak az igényeik, főleg anyagiak terén. Ott mindent a férfinak kell fizetni. Viszont cserébe háziasabbak és a szex terén is általában nyitottabbak. Nekem ez megfelelne.
Ha még jobban is néz ki és mondjuk tud beszélni angolul, akkor egyértelmű, hogy az oroszt választanám.
Én randiztam egy Orosz lánnyal, és tényleg a világ legtermészetesebb dolgának vette hogy mindig mindenhol mindent én fizetek, még a 7. randi után is.
De ezek mellett nem tudod főzni, ráadásul a háza is undorítóan mocskos volt még a WC és mosdókagyló sem volt rendesen tisztítva.
3
Minden nemzetben vannak szép és kevésbé szép emberek, Oroszországban is, de túlzás lenne kijelenteni, hogy ez az átlag.
A legtöbb szép orosz no a plasztikatol “szép”, nem pedig így született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!