Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereséssel manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereséssel manapság az a legnagyobb probléma, hogy túl sok a férfi társkereső és kevés a nő?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 15:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
71%
29. Annyira talán nem kis kunszt g.cit inni (nem tudom te hány litert ittál már meg a sajátodból mesélj!) ha ennyire nagy számban vannak inkább egyedül a nők az ilyenek miatt ti meg nyígtok, hogy nincs nő a társkeresőn.
2023. ápr. 20. 17:59
 32/37 gago77 ***** válasza:
9%

22, Nekem munka után mikor hazaértem akkor is az volt az első hogy lezuhanyozzak, mikor egyedül voltam. Próbáld ki, felfrissít! :D

Egyébként nem lehet hogy azért koccant le mellőled "Jóska" mert nőt akart?

45F

2023. ápr. 20. 18:01
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
# Van egy barátnőm az is akkora hűhót csap a szopás téma körül, hogy csak nézek. Legutóbb mondtam neki 2 sör után, de baszod a férjed, ez csak szopás. Nem azt kéri, hogy dugd seggbe egy felcsatolhatóssal. 34N
2023. ápr. 20. 18:02
 34/37 anonim ***** válasza:
23%
32. Nem azért választotta az egyedüllétet inkább, hogy gyakorismarci mondja meg neki mit csináljon ha hazaért, hanem azért hogy ne legyen közöd hozzá és verjed magadnak otthon te is egyedül.
2023. ápr. 20. 18:11
 35/37 gago77 ***** válasza:
9%
34- Nekem csobogsz Kispatak? Látom lelkedbe gázoltam. Nem volt szándékos, boooooocsááááááánaaaat! :DDD
2023. ápr. 20. 18:15
 36/37 Ghgj ***** válasza:
82%
Az a legnagyobb probléma, hogy általánosító sz.r mindkét nem, és azt sem tudják az emberek, hogy mit akarnak, csak azt, hogy mit nem.
2023. ápr. 20. 19:37
 37/37 anonim ***** válasza:
61%

"nem tudom mi a kunszt ebben, hogy szopni kell, meg lenyelni"

Engem annyira vonz, mint téged.

2023. ápr. 20. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!