Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereséssel manapság az a legnagyobb probléma, hogy túl sok a férfi társkereső és kevés a nő?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 15:50
31/37 anonim válasza:
29. Annyira talán nem kis kunszt g.cit inni (nem tudom te hány litert ittál már meg a sajátodból mesélj!) ha ennyire nagy számban vannak inkább egyedül a nők az ilyenek miatt ti meg nyígtok, hogy nincs nő a társkeresőn.
32/37 gago77 válasza:
22, Nekem munka után mikor hazaértem akkor is az volt az első hogy lezuhanyozzak, mikor egyedül voltam. Próbáld ki, felfrissít! :D
Egyébként nem lehet hogy azért koccant le mellőled "Jóska" mert nőt akart?
45F
33/37 anonim válasza:
# Van egy barátnőm az is akkora hűhót csap a szopás téma körül, hogy csak nézek. Legutóbb mondtam neki 2 sör után, de baszod a férjed, ez csak szopás. Nem azt kéri, hogy dugd seggbe egy felcsatolhatóssal. 34N
34/37 anonim válasza:
32. Nem azért választotta az egyedüllétet inkább, hogy gyakorismarci mondja meg neki mit csináljon ha hazaért, hanem azért hogy ne legyen közöd hozzá és verjed magadnak otthon te is egyedül.
35/37 gago77 válasza:
34- Nekem csobogsz Kispatak? Látom lelkedbe gázoltam. Nem volt szándékos, boooooocsááááááánaaaat! :DDD
36/37 Ghgj válasza:
Az a legnagyobb probléma, hogy általánosító sz.r mindkét nem, és azt sem tudják az emberek, hogy mit akarnak, csak azt, hogy mit nem.
37/37 anonim válasza:
"nem tudom mi a kunszt ebben, hogy szopni kell, meg lenyelni"
Engem annyira vonz, mint téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!