Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereséssel manapság az a legnagyobb probléma, hogy túl sok a férfi társkereső és kevés a nő?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 15:50
11/37 anonim válasza:
Hát fiatal nőkre mindig túlkereslet lesz és nagyon sok férfi csak szexet akar. Inkább az a baj, hogy túl gyorsan akarják eldönteni az emberek, hogy valaki illik hozzájuk vagy sem és nagyon könnyen leírnak olyanokat, akik nem ütik meg elsőre az elvárásaikat.
12/37 anonim válasza:
Nyilván hiszen rengetegen vannak akik elsőre megütik az elvárásokat, miért is kinlódnának olyannal aki nem megfelelő ránézésre? Kevés az esélye hogy az valaha is érni fog vmit
13/37 anonim válasza:
Mészáros Lőrincet idézve: "Ezt miből számolta ki."
14/37 anonim válasza:
A legtöbb ffi. az ilyen stárskeresőkön csak dugni akar. Én is ezért nem vagyok fent már évek óta. Naponta kaptam 10 olyan üzit, szia Ribi vagyok, ismerkedünk? Adatlap kitöltés nulla, fotó nincs. Napjába több olyan jött, hogy dugunk? és hasonló. Havonta 1-2 értelmesebb levelet kaptam, azokon meg érződött, hogy sablon levél és megkaptam én is meg kitudja hány nő még rajtam kívűl. 1 kezemen megtudom számolni, hogy 1 éves netes társkeresés alatt hány emberrel jutottam el egyáltalán a csetelésig, vagy a telefonálásig és 2 randi jött csak össze ezekből is.
15/37 anonim válasza:
A társkereséssel az a baj, hogy a nem ronda és nem kövér nők csak olyan férfivel akarnak járni, aki számukra minden téren álompasi kategória.
16/37 anonim válasza:
#15 ha már van kiből válogatni, akkor miért is ne? 34N
17/37 anonim válasza:
16. Akkor miért sírnak a nők, hogy a férfiak csak dugni akarnak? Hiszen amíg a világ a világ, a férfiak páváskodnak, a nők meg választanak. Az sem jelent sokat, hogy mennyi hapsinak van nője. Honnan lehet tudni hogy az egy jó kapcsolat? Szerintem több mint a fele csak amolyan jó hogy nem vagyok egyedül, van kivel dugnom kategória.
Érdekessé majd 40 felett válik a dolog, amikor a nők zöme már nem akar szexelni, a férfi meg benne van a házasságba. Pont ezért van tömve az összes oldal házas pasikkal, akik szexet szeretnének.
18/37 anonim válasza:
Okés akkor leszögezhetjük, hogy minden férfi és minden nő csak félrek**úrni akar csak szexelni akar és normális sehol nincs...facca
19/37 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a tudatosan szinglik közt jóval több nő van. A férfiakat jobban hajtja a szexuális vágy, ezért is frusztráltabbak általában, ha hosszú ideig nem jön össze semmi nekik.
20/37 anonim válasza:
#17, 16os vagyok. Nem tudom, én nem sírok. Nekem alig jut férfi, vagy jóval kevesebb dugni, mint amennyit szeretnék és még bányarém sem vagyok. Urban legend, hogy nekünk könnyebb és mi választunk. Számos alkalommal kaptam kosarat a pasitól, vagy ha lefeküdtem vele, akkor elkönyvelt 1 éjszakás kalandnak és utána nem keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!