Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velünk? Nincs már meg a kémia?
Figyelt kérdés
Eleinte nagyon egyértelműen megvolt a kémia köztünk. Neten ismerkedtünk meg, de már online is érezni lehetett a feszültséget. 3-4 hónapig ez meg is volt. Nem történt semmi különösebb dolog, de egy idő után azt veszem észre, hogy kevésbé van meg a kezdeti szikra. Olyan lett a kapcsolat, mint az ellaposodott több éves volt kapcsolatom. Nem élünk együtt, hétvégente találkozunk. Honnan tudhatom, hogy működőképes a kapcsolat? Ha vele vagyok, én ugyanazt érzem, mint az elején. A józan eszem is csődöt mond, nem tudok vele vitatkozni, mert elgyengülök. A komolyabb dolgokat is képtelen vagyok megbeszélni, pl. jövőbeli tervek, kapcsolat alakulása. Nem tudom, mi romolhatott el, vagy hogyan lehetne jobbá tenni a kapcsolatot.
A szex is nagyon jó volt vele. Most is az, de kevés, meg rutin lett. Olyan, mintha már nem akarna annyira, mint az elején. És nem tudom, hogy benne változott valami, vagy bennem.
2023. ápr. 18. 18:58
2/13 anonim válasza:
Ha elmúlt legalább az egyik fél oldaláról a kezdetleges tűz, akkor nem tehetsz azon kívül semmit, mint elásod a semmiféle kapcsolatot.
2023. ápr. 18. 18:58
3/13 anonim válasza:
Nagyon soknak csak ennyi a kapacitása. Ennyit tudnak csak
2023. ápr. 18. 19:30
4/13 anonim válasza:
Ha csak hétvégente találkoztok, az nagyon kevés. Nincs idő összeszokni, összemelegedni.
2023. ápr. 18. 19:49
5/13 anonim válasza:
Férfiként 3 kapcsolatom is így ért véget az elmúlt években. Pár hónap alatt teljesen kialudt a tűz. A végére szó szerint az se érdekelt volna, ha megcsal vagy azzal fogad hogy hagyjuk a francba az egészet. Persze időben véget vetettem a kapcsolatnak, de azért durva hogy pár hónap alatt teljesen közömbössé vált számomra az illető(k) (3x is) Még a szakítás sem viselt meg fél óránál tovább.
Szerintem ez a netes ismerkedés átka. Mind a 3 csajt neten ismertem meg fél-egy hónapos beszélgetés után randiztunk, és volt olyan is hogy már a randi napján szexeltünk.
A korábban ilyen semlegesség soha nem volt, mikor még haveri körben, bulikban, vagy rendezvényeken ismerkedtem/tünk. Túl gyorsak a folyamatok, túl könnyű kapcsolatot létesíteni. Nekem konkrétan semmit nem kellett tennem azért, hogy összejöjjek a nőkkel. Ezért is laposodhatott el ilyen hamar a kapcsolat.
2023. ápr. 18. 19:59
6/13 anonim válasza:
Yep, yep nem kéne azonnal szexelni és kapcsolatban lenni, ismerkedni inkább.
2023. ápr. 18. 20:04
7/13 A kérdező kommentje:
Nem kapkodtuk el a szex témát. Netről volt már 5 éves kapcsolatom. De biztos ez is közrejátszik.
2023. ápr. 18. 20:10
8/13 anonim válasza:
Akkor valószínűleg túl későn találkoztatok először élőben. Már nem volt meg az újdonság vonzereje, túl sokat tudtatok egymásról.
2023. ápr. 18. 20:43
9/13 A kérdező kommentje:
Nem, mert pont nagyon izzott a levegő, és ez kitartott kb. 3 hónapig. És nem is vártam, hogy örökké tart, de azért gondoltam, máshogy fog átalakulni. Egy mélyebb kötődéssé, de úgy tűnik, bennem ez tovább megmaradt.
2023. ápr. 18. 20:51
10/13 anonim válasza:
Mert csak fellángolás volt. Ezek tipikusan pár hónapig tartanak, ahhoz hogy valakit tényleg szeress ahhoz megkell ismerned a másikat. Elmúlt a fellángolás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!