Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasnak és izmosnak lenni a legnagyobb előny egy férfinek a társkeresésben?
"De igazából a pénz számít. Ha van pénzed, el tudsz járni ismerkedni, ki tudod fizetni a kondibérletet, egészségesen tudsz élni, jól tudsz kinézni és jó a neveltetésed is, ez előny. Persze ettől még lehetsz féreg, de jobban elnézik."
Na persze. Ha nem vagy legalább átlagos kinézetű eszméletlen sok, kb. Lölö szintű vagyonnal kell rendelkezni, hogy valóban tudj kompenzálni.
Alacsony, kopaszodó, kövér férfiként havi több millióval sem leszel a csajok kedvence. Még az igazi aranyások is megvetnek majd...
13. Nem mindenki budapesti, nálunk ahová járok 13 ezer forint a kondibérlet, a városban alja kondiba 10, topba 15.
20 ezerért fehérje hogy? Én GymBeam-es marhafehérjét szoktam enni, az 7 ezer forint/kg, de én csak heti 3x az edzés utáni turmixomba teszek 50 g fehérjét, az heti 150 g, kb. 6-7 hétig kitart egy 1 kg-os fehérje. Tehát a fehérje nekem havi 4-5 ezer forint.
Csirkemellet szoktam enni, ami jelenleg hatósági áras, 1500 ft/kg, pedig megeszek napi 70 deka húst (3 nap alatt 2 kilót). Ezen kívül otthon főzök magamra, rizs, zabpehely, fagyasztott zöldség, teljeskiőrlésű kenyér, ezek sem drágák. Fűszerek, szószok, ezek sem vészes összeg.
100 kg vagyok és annak megfelelően eszem (tehát viszonylag sokat), de nem költök ételekre sem túl sokat. Az alapanyagok is viszonylag olcsók és magamra főzök.
Ha 180 feletti nőnek szeretnél tetszeni, akkor nem árt, ha magas vagy. Az izmosság nem annyira számít, de a kövérség hátrány, bár van olyan is, akinek a "macis" férfiak jönnek be. Szerintem mindennél fontosabb a kellemes arc, és a szép, tiszta tekintet, ami tiszta lelket tükröz.
És szerintem nem kell nagydumásnak lenni. Elég az intelligens, megnyerő kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!