Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év felett a férfiak többsége valóban el van hízva vagy legalábbis puhos, pocakos?
31
Egész pontosan 17 éve mosom minden nap a hajam. Soha nem értettem, amikor kérdezték, hogy hogy bírja, hogy van még hajam, tönkreteszi, stb.
Egyáltalán nem csinál vele semmit azon kívül, hogy így aztán még hamarabb zsírosodik, de ez van. Amúgy teljesen mezei samponokat használok, mindig másikat, most pl. minden napos mosásra szánt Nature Box van.
Nem hullik a hajam, rengeteg van, és töredezésre sem hajlamos, elég félévente vágatni a végéből, mivel mindig minimum hátközépig ér és csak úgy van a maga valójában (megszárítom és ennyi, max. alkalmakra göndörítem be), nincs olyan frizurám, ami nagyon veszítene a formájából.
A víz nem tudom, mennyire kemény errefelé (Budapesten élek).
Nem csak van annyi emberismeretem hogy átlássak az ilyen elmebetegeken.
Alapból onnan jött az egész perpatvar hogy egy kérdés alatt magát istenítette hogy neki milyen jó teste van, rá mindenki csorgatja a nyálát, ő annak mondja hogy kocc akinek akarja, neki nem felel meg átlag normális férfi, ő undorodik ettől attól, ő tökéletes, semmiben se hibás, neki nincs vaskos comb genetikája sőt semmilyen genetikája, hanem csak maga ért el mindent mert olyan kva fantasztikus
Mert, mit mondjak, ha valóban rendszeresen megyek túrázni? :D Hazudjak, hogy nem szoktam?
Mit mondjak, ha genetikailag gebe lábam volt, nem pedig vastag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!