Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év felett a férfiak többség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felett a férfiak többsége valóban el van hízva vagy legalábbis puhos, pocakos?

Figyelt kérdés
Ismerkedésnél sok nő ezen szomorkodik hogy nincs normális kisportolt férfi vagy nagyon kevés, a többség az ilyen pocakos puhos...
2023. ápr. 17. 18:18
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

31

Egész pontosan 17 éve mosom minden nap a hajam. Soha nem értettem, amikor kérdezték, hogy hogy bírja, hogy van még hajam, tönkreteszi, stb.

Egyáltalán nem csinál vele semmit azon kívül, hogy így aztán még hamarabb zsírosodik, de ez van. Amúgy teljesen mezei samponokat használok, mindig másikat, most pl. minden napos mosásra szánt Nature Box van.

Nem hullik a hajam, rengeteg van, és töredezésre sem hajlamos, elég félévente vágatni a végéből, mivel mindig minimum hátközépig ér és csak úgy van a maga valójában (megszárítom és ennyi, max. alkalmakra göndörítem be), nincs olyan frizurám, ami nagyon veszítene a formájából.

A víz nem tudom, mennyire kemény errefelé (Budapesten élek).

2023. ápr. 18. 12:14
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
Ez már tényleg kibszott beteges ahogy itt magyarázkodsz hogy márpedig te mindent jól csinálsz és alapvető igazságot is véletlen rád nem igazak.. persze te vagy az aki nyugodtan megteheti hogy minden nap mossa a haját, te pózerpitsa vagy de közben tiszteled a természetet és a rengeteg fantasztikus edzésed mellé véletlenül épp a túrázás is befér, a te tested teljesen a te érdemed mert csodálatos vagy és mindenki rád csorgatja a nyálát...
2023. ápr. 18. 12:51
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
33, úgy beszélsz erről a túrázásról, mintha ez valami UFO dolog lenne:D Most komolyan, mi bajod a túrázással?
2023. ápr. 18. 12:57
 34/41 anonim ***** válasza:
15%
Nekem semmi bajom csak azt tapasztalom hogy nem hülye pitsák szoktak túrázni járni... meg persze egyik válaszoló felhozta h vszeg egy 20 km-esre is képtelen lenne és persze akkor jött rögtön az hogy ő rendszeresen szokott :D
2023. ápr. 18. 13:00
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
35, mert te ilyen jól ismered azt a válaszolót?
2023. ápr. 18. 13:03
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak van annyi emberismeretem hogy átlássak az ilyen elmebetegeken.

Alapból onnan jött az egész perpatvar hogy egy kérdés alatt magát istenítette hogy neki milyen jó teste van, rá mindenki csorgatja a nyálát, ő annak mondja hogy kocc akinek akarja, neki nem felel meg átlag normális férfi, ő undorodik ettől attól, ő tökéletes, semmiben se hibás, neki nincs vaskos comb genetikája sőt semmilyen genetikája, hanem csak maga ért el mindent mert olyan kva fantasztikus

2023. ápr. 18. 13:07
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Mert, mit mondjak, ha valóban rendszeresen megyek túrázni? :D Hazudjak, hogy nem szoktam?

Mit mondjak, ha genetikailag gebe lábam volt, nem pedig vastag?

2023. ápr. 18. 13:13
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
#37: Elég szomorú elképzelni, hogy egy ilyen megkeseredett *szépen cenzúrázott szó* vagy. Nem azért nem kellesz senkinek, mert nem vagy szép, hanem azért, mert undorító ahogy gondolkodsz. Ha személyesen is ilyen vagy, akkor nem csodálnám, ha szabályosan menekülnének előled.
2023. ápr. 18. 13:26
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég elhízott ország vagyunk. Már a gyerekek között is egyre több a dagi, 30 felé meg pláne. Nők között is persze, de a férfiak ugye terhesség nélkül érik el a terhes hasat sokszor.
2023. ápr. 18. 22:44
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
A 20 km túra olyan nagy cucc? Én utálok túrázni, de még általánosban kénytelen voltam túra táborba járni, ahol simán mentünk ennyiket. Azért ha egy csapat alsós képes rá akkor ez felnőttként sem kéne nagy szó legyen gondolom.
2023. ápr. 18. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!