Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év felett a férfiak többsége valóban el van hízva vagy legalábbis puhos, pocakos?
Figyelt kérdés
Ismerkedésnél sok nő ezen szomorkodik hogy nincs normális kisportolt férfi vagy nagyon kevés, a többség az ilyen pocakos puhos...2023. ápr. 17. 18:18
12/41 anonim válasza:
A 3. is csak egy gyári jó genetika semmi több. Egy 5-öst tennék rá, hogy ha 18-19 éves, az anyja ugyanez milfben.
Valószínű, hogy semmit nem sportol mert neki nincs rá szüksége “hát nézz már rám” egy és 20km -es túrába meg belehalna ha elhívnám.
13/41 anonim válasza:
"30 év felett a férfiak többsége valóban el van hízva vagy legalábbis puhos, pocakos?"
32 vagyok, és igen. még olyan arcok is elkezdenek pocakosodni, akikről tíz évvel korábban el sem tudtad volna képzelni.
14/41 anonim válasza:
12
6 éve edzek rendszeresen, max. betegség esetén hagytam ki, 31 éves vagyok, és rendszeresen túrázok, normális cipőben bármikor lenyomok egy 20-ast. De köszi a jóindulatot. :)
15/41 anonim válasza:
Ja persze már túrázik is én meg Dicaprio vagyok személyesen :D Nárcisztikus liba
16/41 anonim válasza:
Nem igaz, 40 felett lesznek mangalicák, de akkor már szinte mind az lesz.
17/41 anonim válasza:
Előfordul. De a nőknél is és minden korosztályban…. Nekem ebből lett elegem. Leadtam 15 kilot, mèg egy 10-es vissza van. Edzek, futok, egészségesen főzök finomabbakat, mint amin előtte éltem. Nálam ez szerelemmé vált… 32/F
18/41 anonim válasza:
Nárcisztikus vagyok, mert túrázom? :D Azigen...
19/41 anonim válasza:
#14 nem gondolod, hogy ezt nem neked címeztem akkor? :) meg egyébként se?! :D
De nagyon magadra vetted 👀
20/41 anonim válasza:
Szerintem nem, sok a jó pasi is 30 fölött. Az utcán mondjuk sok a dagadt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!