Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb ember a túl magas elvárásai miatt nem talál társat?
Tulajdonképpen a mai instavilágban rendkívüli módon felértékelődött a külső és a fizikai vonzalom szerepe, de emellett nyilván más szempontból is magasak az elvárások. Férfiaknál persze fontos szempont, hogy szép legyen a nő, de házias is, ne veszekedjen, ne kritizálja őt és legyen mindig kedve szexelni. A nők elvárásai meg szintén, hogy jól nézzen ki a férfi, legyen diplomás, jó karrier, autó, lakás a háta mögött, de legyen képes kommunikálni az érzelmeiről és segítsen otthon sokat,stb.
Most nyilván kicsit eltúloztam, de a legtöbb embernek szerintem adódnának lehetőségek megismerni olyant, akivel kialakíthatna egy egész élhető párkapcsolatot, csak mégsem teszi, mert mindig a jobbra vár.
Szerintem nem kifejezetten CSAK azért.
Objektíven külsőre nem vagyok férfias kisugárzású de mivel kopaszodok még a nálam 1-2 évvel fiatalabb eladó csaj is viszont látással köszön holott én sziával indítottam és végeztem is.
Online a külső miatt nem érdemes(igen sokszor)
Személyesen meg be vagyok szrva és még akibe egy minimális szimpátia volt irányomba pikkpakk el tudom cseszni a “magabiztos kommunikációmmal”
De hát ezt lehet gyakorolni… igen, csak 30 felett a paraszt nem szeret hülyét csinálni magából és nem erőlteti ami nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!