Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a "Szia mizu" ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a "Szia mizu" ismerkedős szöveggel?

Figyelt kérdés
Fent vagyok társkeresőn, Tinderen facebook társkeresőn, párom.hun, randivonalon. Általában így szoktam kezdeni a beszélgetést Gondolom egy kérdés amire válasz van hogy mi újság veled azaz mizu? 37 éves vagyok és elég régóta szingli sajnos
2023. ápr. 16. 12:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
Mivel a nők nagy része, semmit nem tesznek ki amiből ki lehet indulni ilyen platformokon. Ezért az van hogy neked kell kreatívnak lenni. Találj ki valami frappánsat, vagy lopsz egy szöveget a netről.
2023. ápr. 16. 14:39
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Túl van ez lihegve. Nincs azzal semmi gond.
2023. ápr. 16. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Nem szamit az se ha ures a szoveg , unalmas vagy rizsa megy ha tetszel az illetonek .. eloben megismered utana mar konnyebb lesz idovel. Nem mindenki egy nagy mese mondo aki almodozik es arrol orakat tud beszelni..
2023. ápr. 16. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
Ha jól nézel ki, erre is csacsogni fognak. Ha nem, választ sem kapsz. Mondjuk szerintem is gyenge nyitás ez.
2023. ápr. 16. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem az a lényeg hogy mit írnak, hanem hogy ki írja.
2023. ápr. 16. 18:41
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

Az a baj vele, hogy nem nézel ki hozzá elég jól.

Ez egyébként a legtöbb ismerkedős dumára igaz.

2023. ápr. 16. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tűnik komolynak.
2023. ápr. 16. 21:06
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Sosem a szöveg vagy az intelligencia amit hianyol egy no ha bem a kinezet nem uti meg a szintet amit elvarna.. tehat tobb penzel es tanulassal sem leszel sikeresebb ezeknel a noknel.
2023. ápr. 16. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!