Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit akarunk barátnőt? Mire jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarunk barátnőt? Mire jó a barátnő?

Figyelt kérdés
Lassan 40 évesen Fel kell tennem ezt a kérdést eddig legalább 10 barátnőm volt és valahogy úgy érzem hogy főleg az önzés volt mindig majdnem minden nőben. Őszinte önzetlen szeretetet még nem kaptam nőtől csak anyámtól, valahogy mindig ez nem volt jó, az nem volt jó stb. megfelelési kényszer volt bennem. Mire jó ez az egész?
2023. ápr. 15. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Azt hittem 16 vagy. 4o eveshez elég megrekedt a gondolatvilagod.
2023. ápr. 15. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Légy egyedül akkor.
2023. ápr. 15. 09:31
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Nyilván én egyedül leszek mert úgy érzem tényleg jobb úgy. Csak azt nem értem hogy a férfiak többsége miért akar barátnőt, miért nem jobb egyedül nem értem a gondolkodásukat...
2023. ápr. 15. 09:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, a hiba nem biztos, hogy a nőkben van. Erre már gondoltál? Nem hiszem... Ugyanis elég sok férfi van kapcsolatban
2023. ápr. 15. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért van barátnőjük, mert szeretik és nem éreznek megfelelési kényszert.
2023. ápr. 15. 09:42
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Hát ki tudja? Én 22 éve vagyok a Párommal. De imádom
2023. ápr. 15. 09:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindneki hülye, csak te vagy helikopter. Aki tényleg jól elvan egyedül, az nem itt várja a vissza igazolást.
2023. ápr. 15. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak meg szeretni sem tudnak, minek kell valakinek otthonra, érthetetlen.
2023. ápr. 15. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Az önzetlen, feltétel nélküli szeretetet párkapcsolatban felejtsd el, mert efféle szeretet csak szülő-gyerek viszonylatban létezik.

Ha belegondolsz, te sem önzetlenül szereted a másikat, hiszen ha így lenne, nem számítana, mennyire önző a másik, te akkor is szeretnéd.

A partnereidet ne hasonlítsd össze anyáddal, teljesen más reláció a kettő. Csak ahhoz, hogy ezt el tudd fogadni, fel kellene nőni érzelmileg.

A felnőtt párkapcsolat afféle "üzleti tranzakció", csak nem anyagi értelemben (mondjuk van, ahol úgy is). Amennyit belefektetsz, azt valamilyen módon szeretnéd is, ha megtérülne, azaz mindkét fél számára fontos, hogy megérje nekik a kapcsolatban maradni.

A barátnő meg arra jó, hogy az embernek elemi igénye a partner, a társ, az érzelmi összetartozás és a szex.

Az meg, hogy ez nem volt jó, az nem volt jó, nehogy már a nők hibája legyen. Nyilván neked is vannak elvárásaid a partnerrel szemben, ha nem így lenne, együtt tudnál élni bármelyik szembejövővel.

Nőj fel, és fogadd el, hogy az embereknek vannak igényei, elvárásai, és mindnyájan ehhez keressük a megfelelő személyt. A korábbi nőidnek ezek szerint te nem voltál elég valamilyen téren. Vagy keresgéld tovább a megfelelőt, vagy fogadd el, hogy egyedül maradsz.

2023. ápr. 15. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem szutykokkal állsz le, mint eddig, hidd el, elég wholesome tud lenni.
2023. ápr. 15. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!