Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazság ilyen esetben rosszabb, mint a szüzesség?
Figyelt kérdés
Szóval sok olyan megnyilvánulást olvasok itt, hogy aki szűz 20 pláne 30 felett annak nehéz dolga lesz mert a nők kiszagolják vagy kiderül és egyértelmű hátrány. Meghogy az ilyen dumák hogy "pár kalandom volt de az nem érdekes kikkel" féle duma átlátszó. Nomármost én nem vagyok szűz de ha nem fejtem ki részletesen a dolgokat kamusnak (meg ugye szűznek)hinnének ha meg igen akkor erkölcstelennek. Szóval én kolléganőkkel feküdtem le, némelyik menyasszony volt akkor és azóta is, némelyik feleség volt némelyik családanya (most is azok). Ráadásul egy alkalommal voltam kettővel is egyszerre szóval ha nem durva így fogalmazni akkor többet letettem az asztalra mint jópár felvágós pojáca. Mind vonzó, a családanya sem lelakott mert bár szült már, hamar visszanyerte az alakját. Ottalvós csapatépítőn meg karácsonyi partik során estek meg a kalandok ( hamarabb elmentünk "afterozni" privátba és otthon az volt a női szöveg hogy tovább tartott a tervezettnél). Fontos hogy nem vagyok az a szépfiú tehát sok nő kapásból szűznek hihet, azért is kolléganőkkel jöttem össze mert őket idővel le tudom nyűgözni a személyiségemmel. Munkahelyen kívüli szingli nőkkel ismerkednék már de náluk a valós múltam rossz pont lehet. De mi az alternatíva? Mondjam inkább ronda semmint szép emberként hogy szexeltem már nőkkel de titkosak a részletek?2023. ápr. 14. 22:23
21/22 anonim válasza:
30 felett azért tényleg kellene lennie már önismeretnek, ha párkapcsolatod nem is volt. Ha hosszútávon gondolkozol, akkor nagyjából feltudod mérni, hogy mi férne bele az életedbe és mi nem. Igazából ez a legnehezebb rész, hogy kijelölni a határokat, ebben nyilván sokat segít, ha van benne tapasztalatod, de tudatossággal sok mindent lehet kompenzálni.
22/22 anonim válasza:
Eleve nem akarsz olyan nőt aki azt nézi mennyire voltál a falu bikája…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!