Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek mikor értitek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek mikor értitek meg, hogy csak az ÖNFEJLESZTÉS fog eljutatni benneteket egy lány bugyijába?

Figyelt kérdés

Nem pedig az állandó hisztizés itt.

Ugye van egy olyan mondás, hogy

segíts magadon, s az Isten is megsegít.

2023. ápr. 14. 15:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%

Mit fejlesszen magán, ha egyszer csúnya?

Itt kb az van, hogy vagy elfogadja a "szintjét" vagy nagy eséllyel egyedül marad.

2023. ápr. 14. 16:56
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

11. Miért kell autista módon szélsőségekben gondolkodni csak? Attól, hogy ennek a férfinek nem modell szépségű az arca még lehet egy csomó pozitív kvalitása, ami vonzó lehet a nőknek. Persze most nem polkorrekt dolgokra gondolok, hanem valóban vonzó dolgokra.

-Pl. nagydarab, nem csak hája, de izomzata is van és ezáltal erőt sugároz magából.

-Nem tűnik alacsonynak sem.

-Nem nagyvárosi közegben él, mindenkinek a saját környezetében kell versenyeznie.

-Extrovertált, beszédes, jó dumás embernek tűnik. Nem köti őt csendesség, szorongás, gátlásosság, ami óriási módon befolyásolja negatív irányban a csajozási képességeket.

-Az anyagi dolgok is ugyanígy a saját környezetben számítanak. Ha van egy sok tízmilliót érő saját háza, az is elég f*@sza, akkor is, ha nincs BMW-je vagy a bankszámláján sok pénze.

2023. ápr. 14. 16:57
 13/23 Ghgj ***** válasza:
31%
Kérdező, neked kellene fejlesztened magadon. Erősen. Full vak vagy arra, hogy mindenki más szeletét észleli a világnak.
2023. ápr. 14. 20:35
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

Ez az önfejlesztés egy üres frázis. Biztosan van, akinek kell, szükséges, de legtöbbek szerintem ezen már túl vannak. Korai huszonévesként is már testileg-lelkileg, szellemileg igyekeztem magamat szintentartani illetve fejleszteni. Tanulmányok, karrier, edzés, minden téren. Mégsem volt még 30 évesen sem senkim.

Akkor értettem meg, hogy mennyire üres demagóg szöveg ez ami a kérdésben van, amikor bőven 30 felett lett párom úgy, hogy az égvilágon semmit nem változtattam ahhoz képest, amilyen mindig is voltam. Egy ideje már boldog párkapcsolatban élek :)

2023. ápr. 14. 21:42
 15/23 Barito ***** válasza:
0%
Az önfejlesztés kamu duma.
2023. ápr. 16. 20:18
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

Azért, mert az "incel" egy szubkultúra, ahová az önkritikára képtelen, frusztrált és a világra haragvó egyének lépnek be. Nekik azt mondani, hogy fejlesszenek magukon olyan, mintha - mondjuk - egy szélsőséges vallási szekta tagjait akarnád lebeszélni a kötelező rituáléikról. Az ő világukban az "önfejlesztés" egy totális kamu, sokan közülük még azokat is lenézik, akik pszichológushoz járnak.

Akik viszont nem incelek, hanem szimplán ismerkedési gondokkal küzdő emberek - igen, a kettő nem ugyanaz - azok közül sokan nagyon is sok energiát beleölnek önmaguk fejlesztésébe. Ahogyan például én is. Nekem is sok problémám van az ismerkedéssel, de úgy vagyok vele, hogy ha (majdnem) minden embernek össze szokott jönni előbb-utóbb ez a kapcsolat-dolog, akkor nehogy má' én legyek az, akinek nem.

Minden egészséges ember így áll hozzá. Az incelek nagyon nem azok.

2023. ápr. 19. 20:17
 17/23 Barito ***** válasza:
42%

12-es írta: " Attól, hogy ennek a férfinek nem modell szépségű az arca még lehet egy csomó pozitív kvalitása, ami vonzó lehet a nőknek."

Nem érted a lényeget: a párkapcsolat alapja a megfelelő külső által kiváltott fizikális, szexuális VONZALOM" - ha az nincs akkor kalap-kabát.

amiről te írsz az 1 jó BARÁTSÁG alapköve, nem 1 párkapcsolaté.

személyes példám:

kolléganőmmel remek "kapcsolatot" ápolunk. sok munkahelyen kívüli közös programot szerveztünk, kettesben. mindig mondogatta, neki intelligens pasi kell, nem tud mit kezdeni egy jóképűvel, ha buta mint a tök. Az intelligenciát hangsúlyozta (a hangsúlyozás 1 külön téma), hogy mennyire fontos számára. Az én intelligenciámtól saját állítása szerint el van ájulva, rengeteget tanul tőlem.

Ha együtt vagyunk, szó szerint megáll az idő, elveszítjük idő érzékünket. Volt, hogy ránk esteledett, és észre sem vettük. (csak, hogy már sötét van, holott délután háromkor kezdtünk beszélgetni) Az összhang tökéletes. Egymás mondatát fejezzük be.

És most jön a lényeg:

Mivel állandóan az intelligenciámat dicséri, s neki elmondása szerint intelligens pasi kell, 1 alkalommal rákérdeztem, lehet-e közös jövőnk.

Válasza: "Nem vagy férfi a szememben." (soha nem tekintettem rád férfiként)

Szembesítettem a saját szavaival, az intelligenciát illetően. Közölte: vonzalom is kell.

Barátaim, ha nincs vonzalom, az összhang sem jelent semmit max barátságot. Vonzalom nélkül nincs párkapcsolat, az érdekeket hagyjuk most.

Ha minden klappol, de nincs vonzalom az a barátság. Az összhang nem vált ki vonzalmat, ha nem tetszel a másiknak. Vonzalmat a megfelelő külső vált ki.

Jut eszembe, tegnapi példa: Ismerős csaj mesélte, udvarol neki 1 csákó. Úgy írta le, remek belső tulajdonságai vannak, még verset is írt neki. De ronda. (szó szerint ezt mondta) Közölte, esélye sincs a csákónak....

Szóval a mellébeszélést félretéve, mi számít?

2023. ápr. 20. 08:29
 18/23 Barito ***** válasza:
86%

Az incel, az aki nem néz ki jól, és EZÉRT nem kell a nőknek. Ezért van olyan helyzetben amilyenben van. (nem vonzó a másik nem számára)

Én is incel vagyok, de nem nő gyűlölő. Joguk és lehetőségük, szabad akaratuk van azt közel engedni magukhoz, akit csak akarnak. Ha az nem a fajtám, el kell fogadni. Fáj, fáj, de ez van.

Én is megkaptam: "Szerencsés lesz AZ a lány aki a feleséged lesz" valamint "Túl jó vagy a nőknek" és: "Te is tetszel valakinek"

ezeket 18 évesen még el lehet hinni, 50-hez közeledve azonban baromira nem.

2023. ápr. 20. 08:37
 19/23 anonim ***** válasza:
22%

#Barito

És párkapcsolatod volt már, ettől függetlenül? Megtapasztaltad legalább valamilyen szinten?

Amúgy érdekes volt olvasni a soraid, tőlem ment a zöld.

2023. ápr. 20. 17:48
 20/23 anonim ***** válasza:
Kurvák...
2023. ápr. 20. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!