Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan legyek felszabadult,...

Hogyan legyek felszabadult, szórakoztató, értelmesen nyilatkozó lány, akit jó hallgatni?

Figyelt kérdés

Tudom erre nincsen szabály, de 25 éves koromban gondban vagyok. Nagyon sokat voltam egyedül gyerekkoromtól kezdve. Nehezen beszélek. Munkámban sem kell sokat beszélni. Egész nap a számítógép előtt ülök. Munkahelyi társas kapcsolataim sincsenek. Barátaimat ritkán látom, mert ahányan annyi felé... Ezen kívül olyan problémám van, hogy nehezen oldódok fel idegen társaságban. Nem tudok poénokat mondani, vagy nem olyan hangszínben mondom ki őket, hogy vicces legyen. Vannak időszakok, amikor tudok laza lenni és dől belőlem a hülyeség. Még mielőtt azt mondanátok igyak alkoholt, jelzem, hogy az nem megoldás. Mellesleg nem is szeretem.

Tudtok olyan segítséget, önfejlesztési módszert, tréninget vagy bármilyen technikát javasolni, hogy ezen tudjak változtatni? Előre is köszönöm az értelmes hozzászólásokat!

2014. aug. 4. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:

na kb 1:1-ben olyan vagy mint én :) én tudom miről tudok pörgősen dumálni, de inkább nem terhelek vele másokat :D az érdeklődési körömről :) nekem az speciel programozás meg spirituális dolgok...neked is biztos van olyan dolog amiről szívesen beszélsz ami érdekel, amiről tudsz beszélni :) ezt kell megtalálnod ha még nem tudod mi ez :)

21F

2014. aug. 4. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Olvass sok humoros dolgot vagy nézz meg 1-2 standup felvételt. Ha nem olyan darálva beszélsz akkor pl Badár Sanyinak a régebbi előadásait. Nem vagy alig váltogatja a hangszíneit és keveset gesztikulál. De még is úgy hogy majd behalok rajta. Próbált azt a stílust felvenni. És nézz körbe amikor kint vagy az utcán annyi hülyeséget észre lehet venni. Ezeket ha meg látod lesz miről beszélni és ha jól is adod elő hamar lesz hallgatóságod is :D Ja és gyakorolj. Pl ide is ki írhatod hogy lenne kedved beszélgetni és akkor le is tudod tesztelni magad. Vagy repülj rá az olyan kérdésekre beszélgess sok veszteni valód nincs. Ha eleinte beég semmi gond egy tök idegen előtt volt kit érdekel. Ha meg jól alakult lehet szerzel egy barátot is. :D

2 könyvet tudok is hirtelen ajánlani:

Duglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak

Badár Sánodor Japán

Ha olyan szöveget találsz benne amit tudsz használni később húzd alá ha később bele nézel gyorsan meg találod. :D

Remélem tudtam segíteni :)

2014. aug. 4. 13:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves Garabonc! Nagyon hasznos volt a hozzászólásod! Nagyon szépen köszönöm! :) :)
2014. aug. 4. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek a fogalmak nem feltétlenül gyakorolhatóak, s ha mégis nagyon mű, megjátszott lesz.

Nem vonok kétségbe semmit. DE nem lehet az kérdező, hogy amikor laza és dől belőled a hülyeség akkor sem vagy vicces, csupán a barátnőid (akik hasonló humorérzékkel bírnak, mint te) és esetleg te röhögsz rajtuk?

Na de tegyük fel, hogy tényleg humoros vagy - ami nőknél elég ritka - , akkor is a szórakoztatás a szórakoztandó személyektől függ.

Felszabadultság, ls értelmesen nyilatkozás. Egyiknek sincs köze a beszéd nem használatán, csupán a gondolkodáson. Ezt a tulajdonságot nem feltétlenül lehet elsajátítani, illetve gyakorolni.

Felszabadultsághoz, ismét az introvertáltság ellentéte kell, ami már gyermek korban eldől a nevelés, vagy a szociális viszony által.

2014. szept. 13. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy akarsz!
2014. szept. 13. 21:03
 6/6 anonim válasza:

Te 4. szexista allat :DD

Igenis lehet valtozni introvertaltsag/extravertaltsag teren, holott ez egy szemelyisegvonas. Szemelyisegpszicho oramon pont errol beszelgettunk. A kerdezonek pedig ajanlanam a Sikerre Hangolva csatornat, ahol eleg sok hasznos video elerheto a temaban.:D

2020. nov. 4. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!