Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél van különbség a 'barátz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél van különbség a 'barátzónában' lévő férfi és 'barát férfi' között?

Figyelt kérdés

Ez a két kategória ugyanaz vagy a 'barátzónában' lévő férfi azért van ott mert bár volt esélye de eljátszotta a nőnél, vagy nem is volt mert nem vonzó a nőnek.

A 'barát férfi' pedig bár barát, de attól még a nő szemében egy férfi aki adott esetben vonzóvá is válhat a nő szemében?

2023. ápr. 14. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

Nincs. Mindkettő egyforma. Párkapcsolat+szex kicsukva.Érintgetések stb. szintén kicsukva.

Akinél nem így van, az csak egy piti manipulátor, aki idő kérdése és simán lelepleződik. Ráadásul önmaga alatt vágja a fát..

2023. ápr. 14. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
17%

*Ráadásul önmaga alatt vágja a fát..

Aztán pár hét/hónap/év múlva csodálkozik ha minden összeomlik körülötte és benne.

2023. ápr. 14. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Persze, hogy van különbség.

A barátzónás pasi az az ember, aki bepróbálkozott, de elutasítottam, emberileg viszont kedvelem.

A barát pedig barát. Nincs mit magyarázni rajta.

2023. ápr. 14. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, egy nőismerősömnek rengeteg barátzónás barátja van, de van olyan barátja is aki olyan jó pasi hogy ő tette a nőismerősömet barátzónába, ennek ellenére továbbra is szimpel neki a nő.
2023. ápr. 14. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
27%

Persze hogy van.

Ott van mondjuk Józsi, akit emberileg kedvel, de nem tetszik neki.

A másik pedig legyen Balázs, akivel amúgy néha összejár szexelni, de nincsenek együtt

Mindekettőre úgy hivatkotik, hogy "csak egy haverom"

Általában Balázs jobban néz ki, mint Józsi.

2023. ápr. 14. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, persze. Vannak pasik, akikkel jóban vagyok, pl kollégák, régi ismerősök, vagy épp baratnőm párjai, vagy az én párom haverjai. Őket bírom, elvagyunk, ők sem akarnak semmit, én sem. Nem mindenki van úgy kiéhezve, hogy a legyet is röptében. Barátzóna nálam nincs. Sok éve vagyok párkapcsolatban, ezt minden ismerősöm tudja. Ha ennek ellenére is próbálkozik valamelyik, akkor el fogunk egymástól távolodni, mert el fogom utasítani.
2023. ápr. 14. 15:45
 7/7 Ghgj ***** válasza:
91%
Én eleve utálom ezt a barátzónás hülyeséget. Van olyan férfi barátom, akit egy ponton lekoptattam, van, aki engem, van, akivel sosem közeledtünk. Meg van x ember, akivel megszakadt a haverkodás koptatás miatt. Felnőtt emberek el tudják fogadni, hogy a másik csak egy pontig nyitott rájuk, attól még szerethetjük egymást a személyiségünkért. Ha meg nem, hát isten veled. Nem mindenki csak a b. szhatóságot látja a másikban.
2023. ápr. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!