Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose lesz barátnője olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz barátnője olyan férfinak, aki 30 felett a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 01:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Bárki bármikor meg tud változni, így kijelenteni azt, hogy sosem lesz egy ilyen férfinek barátnője nagy butaság lenne.
2023. ápr. 12. 01:10
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Ismerek ilyen férfit.
2023. ápr. 12. 01:27
 3/19 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem tesz érte semmit, akkor nem.

Sok nő nem akar lúzer, tapasztalatlan férfit.

2023. ápr. 12. 01:44
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
Sok otthon elő pasinak van nője.
2023. ápr. 12. 02:46
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Minek neki?
2023. ápr. 12. 02:59
 6/19 anonim ***** válasza:
69%

Van 30 feletti rokonom, aki a szüleivel él. Ő mondjuk ennek ellenére nem az a szerencsétlen gyík, vagy felnőtt testben ragadt óvodás típus. Van magánélete, nincs szerelmetesen rácuppanva az anyucikájára-apucikájára.

Nekem így is riasztó lenne, hogy az otthoni randi a szüleinél van, de úgy látszik, nem mindenkinek az, mert van barátnője; és ha egy kapcsolata pár év alatt véget ér, elég hamar talál másikat.

2023. ápr. 12. 05:56
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

Ha ezzel kezdesz kicsi az esély.

Próbáld ki, hogy nem mondod meg hol élsz.

Egyáltalán szóba állnak veled, el tudsz jutni egyáltalán egy randiig mielőtt még szóba kerülne, hogy otthon élsz?

2023. ápr. 12. 06:10
 8/19 anonim ***** válasza:
64%
Hiába vagyok lepontozva. Akkor is sok otthon lakó pasinak van párja.
2023. ápr. 12. 06:35
 9/19 NTBS ***** válasza:
74%
Dehogynem. Bármikor el lehet költözni.
2023. ápr. 12. 06:49
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Én nem sokkal 29 éves korom előtt ismertem meg barátnőm (25) több mint 1 éve, nem sokára összeköltözünk egy közös albiba, akkorra már 30 leszek. Rendben, 1 évet csaltam a 29 miatt, de nem hiszem, hogy annyit számítana. Ő előtte is voltak barátnőim, és szintén itthon laktam akkor is, őszintén szólva én ezt soha nem éreztem hátránynak, fel se merült ez a kérdés még csak randipartnertől sem eddig. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy akik a pénzre, saját lakásra, autóra, stb-re panaszkodnak, valójában csak rá akarják valamire fogni a sikertelenségüket, szerintem ez is benne van a pakliban.
2023. ápr. 12. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!