Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnője olyan férfinak, aki 30 felett a szüleivel él?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 01:08
1/19 anonim válasza:
Bárki bármikor meg tud változni, így kijelenteni azt, hogy sosem lesz egy ilyen férfinek barátnője nagy butaság lenne.
3/19 anonim válasza:
Ha nem tesz érte semmit, akkor nem.
Sok nő nem akar lúzer, tapasztalatlan férfit.
4/19 anonim válasza:
Sok otthon elő pasinak van nője.
6/19 anonim válasza:
Van 30 feletti rokonom, aki a szüleivel él. Ő mondjuk ennek ellenére nem az a szerencsétlen gyík, vagy felnőtt testben ragadt óvodás típus. Van magánélete, nincs szerelmetesen rácuppanva az anyucikájára-apucikájára.
Nekem így is riasztó lenne, hogy az otthoni randi a szüleinél van, de úgy látszik, nem mindenkinek az, mert van barátnője; és ha egy kapcsolata pár év alatt véget ér, elég hamar talál másikat.
7/19 anonim válasza:
Ha ezzel kezdesz kicsi az esély.
Próbáld ki, hogy nem mondod meg hol élsz.
Egyáltalán szóba állnak veled, el tudsz jutni egyáltalán egy randiig mielőtt még szóba kerülne, hogy otthon élsz?
8/19 anonim válasza:
Hiába vagyok lepontozva. Akkor is sok otthon lakó pasinak van párja.
9/19 NTBS válasza:
Dehogynem. Bármikor el lehet költözni.
10/19 anonim válasza:
Én nem sokkal 29 éves korom előtt ismertem meg barátnőm (25) több mint 1 éve, nem sokára összeköltözünk egy közös albiba, akkorra már 30 leszek. Rendben, 1 évet csaltam a 29 miatt, de nem hiszem, hogy annyit számítana. Ő előtte is voltak barátnőim, és szintén itthon laktam akkor is, őszintén szólva én ezt soha nem éreztem hátránynak, fel se merült ez a kérdés még csak randipartnertől sem eddig. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy akik a pénzre, saját lakásra, autóra, stb-re panaszkodnak, valójában csak rá akarják valamire fogni a sikertelenségüket, szerintem ez is benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!