Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy manapság csak a férfias testalkatú és helyes arcú IT-soknak/mérnököknek/jogászoknak/orvosoknak/közgazdás zoknak/dörzsölt jómódú szakmunkásoknak van csak barátnője? És ezzel kb. be is záródott a lista!
Nyilván a férfias testalkat szubjektív, de ha nem éri el a 175cm/75 kg-ot, akkor a karrierrel exponenciálisan kell virítani minden egyes hiányzó centi és kg esetén.
Viszont kb felsoroltam mindent, aki végzettség/karrier szempontjából szóba jöhet egy nőnél.
Manapság egy vékony, alacsony raktáros munkatárs fiúnak vagy pizzafutárnak esélye nincs barátnőre. Legalábbis egy ilyen embert se ismerek, akinek stabil kapcsolata lenne és nem alkalmi (az is csak a külseje miatt esetleg).
Ami még nagyon feltűnt hogy manapság a csajoknak hihetetlen mértékű IT-s fétise van. Persze közülük is inkább a +180-as, sportos, menedzser/senior fejlesztő karakterű tökéletes pasikat keresik, de ha jól keres, akkor egy nerd alacsonyabb nem vészesen sovány/kövér fickónak is van esélye átlagos barátnőre ha elég pénzt keres seniorként.
Mit csináljak, ha pont egy IT.sba szerettem bele? Tudom-tudom, tisztesseges nő, csak!! - és kizárólag csóró, mamahoteles férfiba szerethet bele!
Amugy, miert nem tanulsz tovább? Ja igen...a lustaság
Neki nem az operátor Kati kell, es nem is a pénztáros Marcsi, neki a könyvelő Anna kell, aki csinos, diplomás, jól néz ki, vékony.
Öreg, nagyon gáz vagy... Az, hogy nem találsz magadnak senkit egyedül a Te hibád! :D
Nem a világgal van gond, hanem a gondolkodásoddal! :D De azzal nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!