Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek már, hogy manapság csak a férfias testalkatú és helyes arcú IT-soknak/mérnököknek/jogászoknak/orvosoknak/közgazdás zoknak/dörzsölt jómódú szakmunkásoknak van csak barátnője? És ezzel kb. be is záródott a lista!

Figyelt kérdés

Nyilván a férfias testalkat szubjektív, de ha nem éri el a 175cm/75 kg-ot, akkor a karrierrel exponenciálisan kell virítani minden egyes hiányzó centi és kg esetén.

Viszont kb felsoroltam mindent, aki végzettség/karrier szempontjából szóba jöhet egy nőnél.

Manapság egy vékony, alacsony raktáros munkatárs fiúnak vagy pizzafutárnak esélye nincs barátnőre. Legalábbis egy ilyen embert se ismerek, akinek stabil kapcsolata lenne és nem alkalmi (az is csak a külseje miatt esetleg).

Ami még nagyon feltűnt hogy manapság a csajoknak hihetetlen mértékű IT-s fétise van. Persze közülük is inkább a +180-as, sportos, menedzser/senior fejlesztő karakterű tökéletes pasikat keresik, de ha jól keres, akkor egy nerd alacsonyabb nem vészesen sovány/kövér fickónak is van esélye átlagos barátnőre ha elég pénzt keres seniorként.

2023. ápr. 10. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit csináljak, ha pont egy IT.sba szerettem bele? Tudom-tudom, tisztesseges nő, csak!! - és kizárólag csóró, mamahoteles férfiba szerethet bele!

Amugy, miert nem tanulsz tovább? Ja igen...a lustaság

2023. ápr. 10. 23:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Neki nem az operátor Kati kell, es nem is a pénztáros Marcsi, neki a könyvelő Anna kell, aki csinos, diplomás, jól néz ki, vékony.

2023. ápr. 10. 23:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen lehetne észrevenni azt, ami nemes egyszerűséggel nincs. Totálisan más dimenzióban éltek, teljes mértékig elvesztettétek a realitás érzéketeket, között nincs a való élethez. Ha minimálisan is lenne, ezeknek a keservesen szánalmas, kérdésnek titulált nyafogásoknak/hisztiknek az 1%-a sem íródna ki. Normális, ezen a bolygón, ebben a való világban élő ember pontosan tisztában van, hogy mindenféle férfinak van barátnője, szakmától, keresettől meg egyebektől függetlenül. Az, hogy neked még így is sem sikerül, az a te bajod, tarts alapos önvizsgálatot, ahelyett h másokra mutogatsz ujjal.
2023. ápr. 10. 23:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen, észrevettem. A normális embereknek feleségük van, nem barátnőjük.
2023. ápr. 11. 01:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az életre valóság viszont fontos. Y 26 éves. Otthagyta az iskolát ahova járt. Tehát 8 alt. van. Jogsi elsőre. Az első autó is egy régi Suzuki. Első munkahelye: gyárban betanìtott. 3 éve együtt egy lánnyal akit mindenki szépnek tart, kb. bárkit megkaphatna. Erettsegije + szakmája van. A családja gazdag. Első alberletuk egy icipici lakás, ami valamikor üzlet volt. A fiu kiment Ausztriaba dolgozni. Már valamennyire beszéli is a nyelvet. Már nem az "egerlyuk" albérletben vannak.Mar nem a 20 eves auto! Ennyi. Ez a pasi nem diplomás, nem gazdag de a jég hátán is megelne. Ez a titok amiért egy szép, okos lány is társul választja.
2023. ápr. 11. 01:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Sok volt a pia...
2023. ápr. 11. 02:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. Lehet, hogy nagyon fiatal vagy még, de ez 20 éve is így volt. Egy alacsony, nyegle raktáros fiúnak sosem voltak olyan esélyei, mint egy dörzsölt vállalkozónak vagy egy jó kiállású értelmiségi pasasnak. Komolyan nem értem, hogy nektek ebben mi az új. Mit hittél, hogy ugyanolyan esélyekkel indulsz, mint bárki más? Ébresztő.
2023. ápr. 11. 07:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. ápr. 11. 17:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Öreg, nagyon gáz vagy... Az, hogy nem találsz magadnak senkit egyedül a Te hibád! :D

Nem a világgal van gond, hanem a gondolkodásoddal! :D De azzal nagyon!

2023. ápr. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!