Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a nő tényleg átlag alattina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő tényleg átlag alattinak számít?

Figyelt kérdés

[link]

Még korábban (amikor még szőke volt, ha visszatekertek) kapott egy olyan levelet, pontosabban a barátja, hogy miért van egy ilyen, átlag alatti lánnyal? Szerintem ez nonszensz, hogy ő az legyen.

Te mit gondolsz?

2023. ápr. 8. 22:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
33%
Jó csaj csak nagy a bele
2023. ápr. 8. 23:30
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
Duci, de a haja, arca szép.
2023. ápr. 8. 23:59
 13/30 anonim ***** válasza:
17%
Szörnyű
2023. ápr. 9. 05:54
 14/30 anonim ***** válasza:
53%
A barátjának nyilván tetszik, vannak pasik, akiknek a molett/kövér lányok tetszenek. Az arca az átlagtól valamivel csinosabb, az meg kifejezetten jót tett neki, hogy azt a prolis melírt barnára cserélte. Ekkora túlsúly nálam kizáró ok, és az ember ugye az összhatást nézi.
2023. ápr. 9. 06:34
 15/30 anonim ***** válasza:
25%
Kövér, az arcán fél centis vakolattal. Átlag alatti.
2023. ápr. 9. 06:54
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
Átlag feletti, csak duci kiadásban ami sokaknál nagyon lehúzza az összeképet. Mondjuk a tapasztalatom, hogy az ilyen csajok nagyon jó pasikkal vannak szóval gondolom innentől nem számít neki, hogy az összes többi pasi mit fanyalog össze míg egy ilyen pasi gondozza az ágyban.
2023. ápr. 9. 07:02
 17/30 anonim ***** válasza:
29%
Arcra rendben volna de a testalkata elég kövér. Fiatal még simán lefogyhatna!
2023. ápr. 9. 07:15
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
Pont ilyen alkat a tesóm. Olyan csávói voltak/(vannak), hogy el sem hiszem, ha nem látom. És mind a tenyerén hordozta
2023. ápr. 9. 07:24
 19/30 anonim ***** válasza:
7%
Kövèr, ìgy átlag alatti.
2023. ápr. 9. 07:27
 20/30 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon szép, kedves arca van, jó a stílusérzéke, szépen öltözködik, ápolt. Ezek miatt szerintem átlag feletti. Az alakja valóban picit duci, de szerintem nem annyira, hogy komolyan hatása legyen az életminőségére. Valószínűleg ettől függetlenül hosszútávon jót tenne neki, ha picit lefogyna, nem feltétlenül vékonyra, csak egy átlagos testalkatra (mivel nem tudom a magasságát, sem a jelenlegi súlyát, így passz, hogy mennyit, lehet az 5 kiló, lehet 10). De még így is átlag felettinek mondanám, mivel messze nem kórosan elhízott, és minden más adottsága bőven túlmutat az átlagoson. Ilyen szép bőrért én pl a seggemet verném a földhöz, de nekem hiába a szuper bőrápolási rutin, így is olyan, amilyen :D
2023. ápr. 9. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!