Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek sok olyan féri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok olyan féri van, mint én, aki mindennél jobban vágyik kapcsolatra, de a testi adottságai miatt nem ismerkedik? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon kevés ilyen szerencsétlen ember van, mint én. Régen azt hittem, hogy ilyenkorra már lesz feleségem, de minimum barátnőm. Aztán...ilyen lettem.

Alacsony vagyok és kicsi a péniszem. Ez mindegyik külön is hatalmas negatívum, de együtt... Konkrétan felesleges lenne próbálkoznom. Ha esetleg valami csoda folytán tetszenék egy nőnek (amire kevesebb esély van, mint megnyerni a lottót), akkor is ott a szex. Max adna egy esélyt, aztán dobna vagy megcsalna. Ha esetleg élvezné is velem a nő, akkoris sokkal jobban élvezné nagyobbal, mert sokkal intenzívebb. (Nőktől tudom) Én pedig nem szeretnék "ha nincs ló, jó a szamár is" kapcsolatot.

Belsőre simán teljesítem az összes vagy legtöbb elvárást, ami nem nehéz, mert kb semmi ilyen elvárás nincs. Teljesen alap dolgok. Egyedül az önbizalom hiányzik, de csak ezen a téren (nem véletlenül). De ez meg olyan, hogy semmit nem számít. Aki szerint ezen múlik bármi is, az jelentkezzen magabiztosan egy olyan munkára, aminek nem felel meg.

Számokat direkt nem írtam, mert lényegtelen.

Sajnos fiatal korom ellenére több rossz történt velem, mint a legtöbb emberrel 10 élet alatt és nem hiányzik az állandó csalódás. Most éppen több, mint 1 éve vak vagyok (nagyon minimálisan látok). Ezek kb az én okaim.

Ha valami érdekel, nyugodtan lehet kérdezni üzenetben js és itt is.

Bocsánat a sok szöveg miatt.

2023. ápr. 8. 17:26
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mi?
2023. máj. 13. 07:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia,

Nőként rád kell cáfoljak.

Volt partnerem, akinek hatalmas pénisze volt, de ügyetlen volt az ágyban és sokra nem ment vele. És volt olyan partner, akinek kicsi volt, de annyira fel tudott izgatni és ügyesen tevékenykedett, hogy eszméletlen jó volt vele. Szóval erre ne alapozz. Ha nagyon figyelsz a nőre és kényezteted, ez nem számít.

2024. jan. 20. 12:08
 23/25 A kérdező kommentje:

Most akkor cseréld fel a 2 férfi méretét. Úgy milyen lett volna?

2024. jan. 20. 15:45
 24/25 apasaky2 ***** válasza:

Szerintem nézhetsz ki akárhogy,meg fogod találni a párod,vagy ő téged.Ne engedd el magad,mert az látszik a külvilág felé.Légy mókás,vicces,tudj nevetni akár magadon is..akár már ez sikerre vezethet.

A házunkban lakott egy hasonló látásképességgel bíró lány.Fiatal,bájos..és volt barátja aki hasonlóan gyengén látó volt.Majdszakítottak,és megint lett barátja...vagyis amit mondani akarok...ne add fel,mozdulj ki,vagy nyisd szélesebbre az internet kapuját!

2024. jan. 20. 16:26
 25/25 A kérdező kommentje:

Az első fele megvan. A kinézet viszont nagyon nem mindegy. Azt nem csodálom, hogy a lánynak lett párja...

2024. jan. 20. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!