Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek sok olyan féri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok olyan féri van, mint én, aki mindennél jobban vágyik kapcsolatra, de a testi adottságai miatt nem ismerkedik? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon kevés ilyen szerencsétlen ember van, mint én. Régen azt hittem, hogy ilyenkorra már lesz feleségem, de minimum barátnőm. Aztán...ilyen lettem.

Alacsony vagyok és kicsi a péniszem. Ez mindegyik külön is hatalmas negatívum, de együtt... Konkrétan felesleges lenne próbálkoznom. Ha esetleg valami csoda folytán tetszenék egy nőnek (amire kevesebb esély van, mint megnyerni a lottót), akkor is ott a szex. Max adna egy esélyt, aztán dobna vagy megcsalna. Ha esetleg élvezné is velem a nő, akkoris sokkal jobban élvezné nagyobbal, mert sokkal intenzívebb. (Nőktől tudom) Én pedig nem szeretnék "ha nincs ló, jó a szamár is" kapcsolatot.

Belsőre simán teljesítem az összes vagy legtöbb elvárást, ami nem nehéz, mert kb semmi ilyen elvárás nincs. Teljesen alap dolgok. Egyedül az önbizalom hiányzik, de csak ezen a téren (nem véletlenül). De ez meg olyan, hogy semmit nem számít. Aki szerint ezen múlik bármi is, az jelentkezzen magabiztosan egy olyan munkára, aminek nem felel meg.

Számokat direkt nem írtam, mert lényegtelen.

Sajnos fiatal korom ellenére több rossz történt velem, mint a legtöbb emberrel 10 élet alatt és nem hiányzik az állandó csalódás. Most éppen több, mint 1 éve vak vagyok (nagyon minimálisan látok). Ezek kb az én okaim.

Ha valami érdekel, nyugodtan lehet kérdezni üzenetben js és itt is.

Bocsánat a sok szöveg miatt.

2023. ápr. 8. 17:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
persze hogy sok van, csak senki nem írja a homlokára!
2023. ápr. 8. 17:31
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
Igen, vannak, de nőkben is. Viszont még mindig akadhat olyan ember, aki elfogad téged, mert szeret.
2023. ápr. 8. 17:31
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
Sokan vannak még akiket saját maguk érdekli csak es saját magukkal vannak elfoglalva, es nem a másik érdekli. Sokqn rontják el itt.
2023. ápr. 8. 17:36
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
40 elmúltam,sose volt senkim. Igen,láthatod hogy vannak még ilyen emberek mint te, de ettől neked nem lesz jobb. Vígasztaljon a tudat hogy a párkapcsolat megléte még nem jelent egyet a boldogsággal. Sok házasságban csak nyírják egymást a felek. El sem tudják viselni egymást de az egzisztenciális függés összetartja őket. Na ez az igazi szenvedés nem a magány. Menj el prostizni,legalább némi szex jusson néha, én is ezt csinálom.
2023. ápr. 8. 19:14
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Te voltál, aki a redditre is írt? Már ott is megmondták a csajok, h nem kicsi
2023. ápr. 8. 19:39
 6/25 nemaRendőrség ***** válasza:
92%
Nem az a baj, hogy kispocsu törpe vagy, hanem ez a nőies vinnyogás amit csinálsz itt
2023. ápr. 8. 20:20
 7/25 A kérdező kommentje:

Nem fjzetek szexért.

Nem.

Senki nem vinnyog, hiába képzeled bele a rosszindulatoddal.

2023. ápr. 8. 22:37
 8/25 nemaRendőrség ***** válasza:
92%

Nagyon gyenge vagy, és csak nyafogni tudsz meg sajnáltatni magad...

10 élet kevés a nyomorodhoz? Ember, ne viccelj már. Szerinted hány ember adná oda a mindenét a világon hogy úgy éljen mint te? 1-2 milliárd!

2023. ápr. 8. 22:59
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Ha alig látsz, hogyan dolgozol? Í
2023. ápr. 9. 07:27
 10/25 A kérdező kommentje:

Ne magadból indulj ki. Semmit nem tudsz rólam.

Nem tudok dolgozni jelenleg.

2023. ápr. 9. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!