Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye és furcsa kérdések amiket férfiaktól /fiúktól kaptál ismerkedéskor?
Én férfiként ilyen kérdéseket tettem már fel, és ezekre kaptam értetlenkedő válaszokat (vagy semmilyet):
Hogyan választottad a pályát? Mit szeretsz és mit nem a munkádban? Miről szólt a szakdolgozatod? Milyen a kapcsolatod a családoddal?
Az, hogy miért ezt választottam, az rendben van. Na de hogy egy kvázi idegennek a második találkozón elmondjam, hogy mi van a családomban?! Nemár. Meg mit szeretek meg mit nem a munkámban xd Remek interjú kérdés. :D Nem tudom. Biztos vannak ilyenek, de én ezeket nem írogatom. Ez is olyan későbbi téma. Haza megyek a munkából és elmesélem a páromnak, hogy milyen vicces meg jó dolgok történtek, meg bosszankodom neki két sort a rosszakról. És ennyi a munka téma, meg mit szeretek mit nem szeretek benne, idáig gondolkodtam rajta.
A többi kérdéssel nincs baj.
14. Jogos. Az még nekem a jobbik eset volt ha a 2.találkozón faggatott a családomról, nálam legtöbb esetben már a második szóváltás után erről faggat . Pedig valljuk be ,ez valóban kényes téma lehet (nálam is az) bizonyos embereknél.
De nekem mégis a legnagyobb "favorit" ,az az,amikor a munka helyem konkrét nevét akarják tudni. Megírom ,hogy egy szállodában dolgozom ,és a kövi kérdés ,hogy konkrétan melyikben 🤔🙄 Na ez az a kérdés amire nem vagyok hajlandó válaszolni. Mert ezt még kicsiként belém verték ,hogy ilyen jellegű információt (lakhely,iskola ,munkahely címe/neve) nem adok ki. Ezért nem is értem az ilyen jellegű kérdéseket ,hogy gondolhatják komolyan ,hogy ezt megírom kvázi egy vadidegennek. Pláne amilyen beteg világot élünk manapság. De lehet én vagyok túl paranoiás.🤔
14:
Ezek a kérdések arról szólnak, hogy megismerjük a másikat. Nem feltétlenül a válaszokra vagyok kíváncsi, hanem a reakciókból is sokat meg lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!